ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Неле и Стефан на Краљевом тргу – сјајна интракција два музичка света

 

У ноћи која ће остати у памћењу љубитељима музике популарни рокер Др Неле Карајлић и виртуозни виолиниста Стефан Миленковић заједно су наступили на златиборском Краљевом тргу 20. августа. Комбинација рок енергије и класичне виртуозности претворила је вече у јединствено искуство и доживљај за памћење за све присутне посетиоце.

Сјајна атмосфера и сарадња извођача који су спојили различте музичке светове.  Др Неле Карајлић је својим препознатљивим вокалом и шармом успео да своје фанове проведе кроз репертоар хитова бенда „Забрањено пушење“, док је са друге стране Стефан Миленковић својим виртуозним свирањем  виолине додао класични печат овој пријатној златиборској вечери. Песме  „Гиле шампион“ уз музику Чајковског, „Три ратна хавера“ и Бетовен, „Од историјског Авноја“, „Жени нам се Вукота“ и бројни други хитови у комбинацији са класичном музиком оставили су публику без даха. Сви присутни били су сведоци не само музичке виртуозности већ и сјајне интеракције између два музичара, што је допринело додатном шарму читаве вечери.

Аплузи, овације и позитивни коментари само су потврда да је овај концерт био један од најатрактивнијих, а сви присутни су доживели спој музике који до тада нису искусили. Ова сарадња између рок иконе и светски познатог виртуоза на виолини показла је да музика нема границе и да можеда споји људе на најлепши могући начин.

Програм „Златиборског културног лета“ се наставља и у наредним данима када ће на Краљевом тргу за најмлађе бити приређене две представе 21. и 23. августа – „Овца Рози у возу се вози“ и „Ко је у праву, децо?“, а већ од 24. августа почиње 12. по реду Међународни фестивал спортског филма.

Подсећамо да је све информације о дневним дешавањима на Златибору и околини могуће пратити на веб апликацији zlatibor.live.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Едукација деце од кључног значаја за њихово безбедно учешће у саобраћају (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Стопића пећина – најпосећенији спелеолошки објекат у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акција „Армагедон“, ухапшена већа група педофила

ОГЛАСНА ТАБЛА

Унапређење родне равноправности уз подршку Владе Републике Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још један топао и сунчан септембарски дан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Враћају се мере против ковида: Обавезне маске у здравственим установама, тестирање пацијената…

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ухапшен деветнаестогодишњи младић из Ужица због удеса у ком је једна особа погинуле а три повређене

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележен почетак реализације још једног пројекта прекограничне сарадње уз подршку ЕУ

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас је последњи дан за пријаву за 10.000 помоћи; исплата родитељима почиње 25. септембра

ОГЛАСНА ТАБЛА