23.3 C
Uzice
октобар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Nedeljković: Naselje Vrane dobija most ka Arilju

Bajina Bašta – Predsednik Opštine Arilje Miloš Nedeljković rekao je da je više nego zadovoljan rezultatima današnjeg sastanka u Bajinoj Bašti sa ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović i ministarom omladine i sporta Vanjom Udovičićem.

„Razgovor smo započeli još u Beogradu sa Zoranom Drobljakom koji nam je obećao deo ovoga što nam je sada i ministarka i potvrdila. Dobili smo izgradnju obilaznice oko Arilja u dužini od 4,7 km. Zatim dobili smo izgradnju mosta vrednosti 80 miliona sa uređenjem prilaznih puteva i dela reke. Taj most će spajati naselje Vrane sa Ariljem. Ovo je velika stvar za meštane ovog naselja jer će im centar Arilja sada biti na 500 metara, pet puta kraće nego što je bilo”, rekao je Nedeljković za agenciju RINA.

On je dodao da je potrebno da dostave još neku dokumentaciju ministru Udovičiću kako bi im bila odobrena sredstva za izgradnju tribina na igralištu.

„Mi smo nešto tu započeli ali nismo imali dovoljno sredstvaa, nedostaje nam negde oko 19 do 20 miliona, što će sada biti rešeno”, kazao je Nedeljković.

Izvor: RINA

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Pomeranje kazaljki u noći između subote i nedelje

Oglasna Tabla

Asfaltirano pet putnih pravaca u Gorjanima

Oglasna Tabla

Javni poziv za sufinansiranje troškova vantelesne oplodnje u 2019. godini

Oglasna Tabla

Skandal u Arilju-Došli da odigraju humanitarnu akciju dočekale ih zaključane prostorije stadiona

Oglasna Tabla

Akcija prikupljanja otpada na Tić polju

Oglasna Tabla

Novi Zakon od decembra: Nemaš dokaz o poreklu imovine, porez 75 procenata

Oglasna Tabla

Nebojša Đurić – Volja je pokretač svega

Oglasna Tabla

Objavljen poziv za nabavku i ugradnju postrojenja i opreme za energetsku sanaciju / rekonstrukciju objekata u Paraćinu, Kruševcu i Užicu

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za sredu – 22. oktobar

Oglasna Tabla