14.4 C
Uzice
август 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

Nectar Life Selection čuva ariljsku malinu

Kada kažemo Arilje, osim prirodnih lepota koje krase zapadnu Srbiju, i tradicije dobrih i vrednih ljudi, prva asocijacija nam je ukusna i sočna malina kakvu nećete naći nigde drugde u svetu. U cilju promocije srpske maline sa jedinstvenog ariljskog područja, Nectar kompanija je tržištu ponudila jedinstven proizvod „Life SELECTION“, vrhunski sok sa ariljskom malinom zaštićenog imena i porekla.

Kompanija Nectar ponosan je suosnivač i član udruženja „Ariljska malina“ zahvaljujući čemu štiti proizvođače čuvene maline iz Arilja na domaćem i svetskom tržištu.  Dominantna sirovina proizvoda Life Selection ariljska malina, je upravo malina sa tog prodručja zaštićenog geografskog porekla. Za poznavaoce, ariljska malina zbog specifičnog i pažljivo nadgledanog načina uzgoja ima jedinstven, prepoznatljiv ukus i aromu. Life Selection je sok vrhunskog kvaliteta koji odlikuje sve Nektar proizvode.  Sirovina i njeno poreklo – malina iz Arilja, je jasno istaknuta na ambalaži upravo iz razloga da se promoviše specifičnost ukusa maline iz tog kraja Srbije i da svi potrošači koji vole domaću malinu, naročito malinu koja potiče iz tog specifičnog kraja, budu upoznati da je mogu pronaći baš u Life Selecton proizvodu.

Celokupan rad sertifikovanih proizvođača inače u Srbiji, je kontrolisan od strane sertifikacione kuće Organic Control System (OCS) iz Subotice. Zaštićeno ime porekla (PDO –protected designation of origin) Ariljska malina, omogućava proizvođačima i prerađivačima da međusobno sarađuju na uspostavljanju efikasnog proizvodnog lanca koji može dodati vrednost i zaštititi jedinstveni proizvod. Poreklo proizvoda prati se od samog početka uzgoja i obuhvata kontrolu sadnog materijala, kao i kontrolu sledljivosti u procesu proizvodnje od strane ovlašćene sertifikacione kuće.

Promocijom Life SELECTION ariljska malina, doprinosimo promociji domaćih voćara i domaćeg voća  koje u pojedinim krajevima zaista zaslužuje da bude zaštićeno kao tradicija i nasleđe ljudi koji su vrsni poznavaci uzgoja voća u tom podneblju što nas čini jedinstvenim u svetu!

Probudite sva čula uz novi Life nektar od ariljske maline, i neka vas njen jedinstven ukus i aroma odvedu u živopisne predele ariljskog kraja.

Jedan je Life!

Izvor/Foto: citymagazine.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Licidersko srce na Zlatiboru u znaku prijateljstva i humanosti

Oglasna Tabla

Прослава поводом осам векова аутокефалности Српске православне цркве на Златибору (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Posni ručak, na vodi: Od čorbe do glavnog jela – 7 recepata za celu nedelju

Oglasna Tabla