Огласна табла
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Настрадао дечак док је са оцем припремао огрев за зиму

Нова Варош – Тринаестогодишњи дечак из нововарошког села Кућани, настрадао је у среду у поподневним сатима након што се преврнуо трактор, којим је његов отац Паун П. извлачио дрва из оближње шуме, сазнаје пријепољски портал „ПП Медиа“.

Према незваничним сазнањима настрадали дечак, у тренутку превртања налазио се на приколици која га је приклештила и убила.

Несрећни дечак живео је са оцем и млађим братом, а 1. септембра требало је да крене у осми разред. Паун П. породицу је издржавао радећи на пилани. Неслутећи каква ће га трагедија задесити отишао је у среду након посла са сином у шуму, у намери да припреми дрва за зиму, која у овим крајевима зна да буде итекако дуга и хладна. Међутим, под још увек неразјашњеним околностима, трактор са приколицом који се налазио на стрмини преврнуо се и дечаку, који није успео да искочи са приколице, није било помоћи. Тачан узрок трагедије, која је потресла цело село утврдиће полиција и тужилаштво.

Иначе, пре неколико година Паунова супруга и мајка двојице дечака, оставила их је и предула се у суседно село. Од тада отац је бринуо о деци, и издржавао их радећи најтеже физичке послове.

ПП Медиа

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Донација Ротари клубова и Дивац фондације ужичким школама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Голд гондола обележила Светски дан чистих планина

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најукуснији ШАМПИЊОНИ према рецепту из бакине кухиње (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра бесплатан улаз у Потпећку пећину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржани “Михољски сусрети села” у Луновом Селу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Радови на деоници пута Ужице – Бела Земља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Љубивоје Ршумовић: У селу се рађају људи, а у градовима – кућни љубимци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Давор поново оборио Гинисов рекорд: Рођен без леве шаке, а успео да победи светског шампиона у рађењу склекова на једној руци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Туристичка организација Златибор обележила Светски дан туризма

ОГЛАСНА ТАБЛА