16.7 C
Uzice
август 26, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Nastavlja se asfaltiranje užičkih ulica

Užice – Nakon završetka asfalterskih radova u Radničkoj ulici juče su počeli
alt

Asfaltiranje u Ulici Miloša Obrenovića, foto: sajt grada Užica

radovi na asfaltiranju Ulice Miloša Obrenovića u Krčagovu, saopšteno je na sajtu grada.

Pri obilasku radova gradonačelnik Užica Tihomir Petković se zahvalio JP „Putevi Srbije“ koje finansira radove, na velikoj finansijskoj podršci za infrastrukturne projekte u gradu Užicu tokom ove i prethodne godine.

„Veoma je bitno da naši građani znaju, da ovu investiciju finansiraju „Putevi Srbije“ jer mi iz našeg budžeta ne bismo imali novca da u ovom obimu i ovakvo kvalitetno izvedemo radove, a i zahvaljujući tome što smo dobili ova sredstva sada možemo da preusmerimo naša budžetska sredstva na druge značajne infrastrukturne projekte“, rekao je Petković.
alt

Ulica Miloša Obrenovića biće asfaltirana celom širinom od sedam metara pa do 12 metara na pojedinim ispustima, što je veoma važno zbog kvaliteta i trajnosti i taj posao vredan je oko 45 milona dinara. Istim sredstvima JP „Puteva Srbije“ planirano je asfaltiranje dela Ulice Kralja Petra kao i dela obilaznice od Staparske banje u dužini od 1,3 kilometra.

Ukupna vrednost svih planiranih infrastukturnih radova je preko 500 hiljada evra.

Gradonačelnik Tihomir Petković istakao je posebnu zahvalnost Direktoru „Puteva Srbije“ i potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović koja je podržala, zajedno sa celokupnom Vladom, ove investicije i dodao da će do kraja godine „Putevi Srbije“ finansirati izgradnju uređenja malog kružnog toka u nastavku ispred Javne garaže, a dogovoreno je i da se nakon provere Studija, započne izrada projektne dokumentacije za kružni tok kod Narodnog muzeja.

Glas zapadne Srbije

Izvor: glaszapadnesrbije.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Hitna pomoć na 112: Jedan telefonski broj za celu Srbiju

Oglasna Tabla

Požar u Amazoniji se tiče svih nas

Oglasna Tabla

Srpski stvaraoci i Pulicerova nagrada

Oglasna Tabla