Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Narodna stranka podnela krivičnu prijavu protiv uprave Prvog partizana iz Užica

Narodna stranka podnela je krivičnu prijavu protiv odgovornih u fabrici „Prvi partizan“ iz Užica zbog sumnje da su učinili krivično delo zloupotrebe službenog položaja, jer su 29. maja odlučili da se zaposlenima u toj kompaniji isplati nadoknada zbog odlaska na miting „Budućnost Srbije“, koji je održan 19. aprila u Beogradu.

Prijava je podneta protiv generalnog direktora „Prvog partizana“ Dobrosava Andrića, izvršnog direktora za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju Mihaila Topalovića i izvršnog direktora za pravne i ekonomske poslove Dragana Dejića.

„Odluka uprave ‘Prvog partizana’ konkretan je dokaz zloupotrebe državnih resursa u političke svrhe, koji jasno i nedvosmisleno dokazuje da su zaposleni u državnim firmama i administraciji organizovano dovođeni na stranačke skupove Aleksandra Vučića“, ocenila je Narodna stranka.

Narodna stranka pozvala je tužilaštvo da pokrene postupak protiv direktora „Prvog partizana“, kako bi se konačno uvela krivična odgovornost za zloupotrebe državnih resursa i novca građana u političke svrhe, konkretno u korist vladajuće partije i njenog predsednika Vučića.

Beta

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Zaplena kokaina u Užicu, jedna osoba uhapšena

Oglasna Tabla

Završetak izgradnje stanova u Sevojnu

Oglasna Tabla

Jeftina torta od keksa i čokolade koja se ne peče

Oglasna Tabla

Plan odvoženja kabastog otpada

Oglasna Tabla

Kokin Brod: Trobojkom brane svetinje

Oglasna Tabla

Karatisti KK „Užice“ odlični u Čačku

Oglasna Tabla

Đaci od danas ponovo u klupama

Oglasna Tabla

U Srbiji danas naoblačenje i kiša, do 14 stepeni

Oglasna Tabla

Konkursi za prijem kandidata u Vojnu akademiju u toku

Oglasna Tabla