4.8 C
Uzice
март 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

NAROD GRADI GONDOLU! SVI NA RADNU AKCIJU!

Radna akcija kojom će otpočeti radovi na izgradnji „Gold gondole Zlatibor“ zakazana je za subotu, 11. 2. 2017. godine, sa početkom u 10 sati. Mesto okupljanja je kod položenog kamena temeljca „Gold gondole Zlatibor“, iznad pijace u centru Zlatibora.

S obzirom da rezim uporno opstruiše izgradnju najveće panoramske gondole na svetu, zbog čega se već godinu dana odlaže početak radova, predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović i direktorka JP „Gold gondola Zlatibor“ Bojana Božanić pokrenuli su veliku radnu akciju (narodnu mobu) koja će okupiti i do 2.000 akcijaša.

„Gold gondola Zlatibor“ je investicija vredna 13 miliona evra. Devet kilometara najmodernije vazdušne trase zlatiborske gondole povezaće centar Zlatibora sa Ski centrom „Tornik“. Početak radova na izgradnji gondole, za koju je nabavljena gotovo sva potrebna oprema, odlagan je više puta zbog toga što Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, kao i druge državne institucije, blokiraju izdavanje dokumentacije neophodne za sticanje uslova za predaju zahteva za građevinsku dozvolu, a samim tim i za njeno izdavanje.

„U subotu, Zlatibor brani narodnu imovinu od raspikuća! Brani čast i dostojanstvo Srbije! Budite sa nama u zajedničkoj odbrani!“, poručuje Milan Stamatovic, predsednik opštine Čajetina.

 

Izvor:goldgondola.rs

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

VOLIM MOG MILOJKA (74) IAKO JE STARIJI 53 GODINE! SVI KAŽU DA SAM S NJIM ZBOG PARA, A MI ŽIVIMO OD 50.000 DINARA! Milijana (21) iz Požege o čijoj vezi bruji Srbija otvorila dušu i otkrila sve!

Oglasna Tabla

SNS Užice: Najoštrije osuđujemo divljačko ponašanje dela opozicije

Oglasna Tabla

Mihajlović: Krajem marta počinju radovi na auto-putu ka Požegi

Oglasna Tabla