Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Највећа златиборска атракција по мери сваког путника

Златибор је омиљена планина за одмор током првомајских празника, а већ трећу годину заредом Голд гондола је незаобилазна атракција за посетиоце из земље и региона. Само током четири дана, од 28. априла до 2. маја, златиборска гондола превезла је око 8000 путника од којих је најпосећенији био 1. мај када се возило 50 одсто више путника. Тиме је оборен дневни сретењски рекорд од 2549 путника, али и првомајски рекорд од почетка рада.

Вожња најдужом гондолом на свету не престаје да фасцинира туристе, а доживљај је додатно обогаћен несвакидашњим услугама – бранч у ваздуху и романтично путовање. Са поносом можемо рећи да су се бројни парови запросили у кабинама Голд гондоле, па је тако било и овог пута у нашој љубавној кабини уз шампањац, слатке залогаје и поглед на Златибор из најдуже гондоле на свету. Радост и задовољство младог пара нису изостали уз речи захвалности на доброј организацији и услузи.

У складу са промоцијом здравих стилова живота, Голд гондола је подржала 3. Голд траил Златибор трку чија је стартна позиција била уз саму излазну станицу на Торнику, а победници у свим категоријама, између осталог, награђени су картама за вожњу гондолом. Такође, најмлађи фудбалери 2. Међународног турнира „Златибор куп“ из Србије, Црне Горе, Северне Македоније, Босне и Херцеговине, Хрватске, Француске, Словеније и Румуније искористили су вожњу гондолом за предах између утакмица и упознали Златибор из потпуно нове перспективе. На турниру се такмичило више од 90 екипа у осам категорија, а организатори су били Општина Чајетина, Туристичка организација Златибор и Туристичко-рекреативни комплекс „Златибор“ уз помоћ Културног центра Чајетина.

Подсетмо да је путницима олакшана куповина карата, као и резервација бранча у ваздуху и романтичне кабине преко дигиталне платформе Висит Сербиа. Тиме је максимално поједностављен процес доласка на гондолу, а првих 50 „онлине“ купаца добија значајне погодности за садржаје на Златибору. Додатна повољност је и гратис трећа карта на купљене две уз Мастерцард картицу сваке суботе до краја године у заједничкој кампањи компаније „Мастерцард“ и Голд гондоле. Ова погодност је доступна корисницима Мастерцард картица свих банака у Србији без обзира на то да ли плаћају пластичном картицом или мобилним новчаником.

Наши путници све чешће препознају гондолу као место са ког ће понети најлепше успомене што нас инспирише да им сваке сезоне пружимо неки нов садржај и померимо границу туристичке понуде. Оваквим темпом посећености и задовољства наших путника све смо ближи милионитом путнику ког очекујемо до краја ове године.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Куп пријатељства почео са изненађењем

Пријем за представнике ЖФК Црвена Звезда, ЖФК Спартак Суботица, ЖФК Јединство Ужице и ФСС

Колике су цене горива у државама региона: Србија при врху на лествици скупоће

Градски културни центар прикључио се акцији „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Део центра Ужица данас без електричне струје

XVI Полицијада „Златибор 2023“

Нелегално оружје може се предати још данас и сутра без икаквих последица

У ужичком породилишту рођене четири бебе

Временска прогноза за среду 7. мај