ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗАНИМЉИВОСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

НАЈЈЕФТИНИЈА ПУТОВАЊА: Смештај за две особе само 10 евра- а КАКО, открива заљубљени пар (ВИДЕО)

“Два ранца бег из канца“

Уколико сте се питали које су то топ три светске дестинације које су најјефтиније, а пружају разнолик садржај и прегршт предивних места за путовање и уживање, добру клопу и разоноду, одговор на ово питање има пар, који је на друштвеним мрежама познат као „Два ранца бег из канца“.

Према речима Иване и Горана, они су у приликом селекције гледали цене хране, превоза, наравно и смештаја, па су упоредили дестинације, а никада не бисте помисли да су ове државе невероватно јефтине.

 

@dvarancabegizkanca

 

– Ово су 3 најјефтиније државе које смо до сада обишли. Гледамо цену хране, пића, превоза по и између градова, као и смештаја и на основу тога упоређујемо. Било је још њих, али ове три издвајамо као нај – наводе Горан и Ивана у својој најновијој објави.

– На првом месту је Вијетнам, где смо буквално месец дана живели, хранили се, изашли неколико пута, ишли на четири екскурзије, у музеје, били у хотелима, хостелима, гостинским кућама, ишли бусевима између градова и за цео месец све укупно потрошили 830 евра за нас двоје – објашњавају Бабићи.

– Друга држава је Пакистан, прилично је повољно било све, али најчудније људима буде када им кажемо да смо платили вожњу таксијем од 700 километара само 80 евра. Смештај је такође прилично јефтин, а платили смо га 10 евра укупно за нас двоје. Поред свега тога осећали смо се јако безбедно, што је сигурно свима на првом месту – напомињу њих двоје.

– Трећи је најсвежији пут са ове листе је Узбекистан и ако нас пратите од ове године вероватно сте упознати са тим објавама. Ту смо јели за 2 евра у ресторанима и плаћали најјефтинији градски превоз, само 0,12 евра за метро и бус. Најскупље од свега су биле улазнице за неку од атракција, а ни једна није прешла цену до 4 евра – закључио је овај авантурустички пар.

Иначе, Ивана и Горан су брачни пар из Новог Сада, који су пре неколико година дошли на идеју да купе стари комби који су пруредили у покретни животни простор од 6 квадрата у коме се налази апсолутно све што им је потребно и редовно њиме крстаре светом.

За кратко време веома су постали популарни на друштвеним мрежама, те их тако на Инстаграму прати близу 130 хиљада људи, а како кажу, свима је у почетку била чудна њихова одлука, али су брзо „огуглали“ и сад их сви питају за савете која је дестинација најбоља и како да се спакују.

Фото: Илустрација

 

Магазин Новости

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Негујмо ћирилицу: Одржана конференција “Значај очувања ћирилице у дигиталној ери”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Програм емоционалне подршке трудницама у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ЈП „Рзав”: Због велике количине лишћа и грања смањен захват из реке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена годишњица Битке на Кадињачи – Историја памти, а Ужице се са поносом сећа хероја Кадињаче

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због јаког снега одмах забрањен пролаз теретним возилима док се наноси не очисте, критично било и преко Кадињаче и Мокре Горе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ер Србија наредне четири године лети ка 10 дестинација са аеродрома у Краљеву и Нишу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПОСНИ РОЛАТ ОД СПАНАЋА: Фантастичног изгледа и још бољег укуса, а и лако се прави (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра почиње исплата државне помоћи пензионерима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Конзерванси и адитиви на које морамо обратити посебну пажњу

ОГЛАСНА ТАБЛА