21.1 C
Uzice
август 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Najbolji djaci iz Nove Varoši u Dino parku (VIDEO)

U Dino parku na Zlatiboru počela je realizacija akcije da svako dete u Srbiji poseti ovaj edukativno-zabavni park. Posle Čajetine i Užica, saradnja je dogovorena i sa opštinama Nova Varoš, Vnjačka Banja i Kraljevo. Prošle nedelje delegacija Dino parka je posetila ove gradove kako bi predstavila svoje nove letnje sadržaje , i kako bi uručila porodične ulaznice i slatke paketiće za mališane koji se nalaze na lečenju u Opštoj bolnici Kraljevo.

Pozivu uprave Dino parka se, posle Čajetine i Užica, odazvala i opština Nova Varoš. U ovom zabavnom i edukativnom parku u petak se našlo 40 najboljih đaka osnovnih škola iz ove opštine.

Dino park je, sudeći prema izjavama učiteljica i dece iz Nove Varoši, opravdao svoj dobar glas.

“Deca su nagrađena ovim izletom koji je stvarno fascinantan i vrlo edukativan, lep i zabavan, tako da ga preporučujemo svima,” istakla je učiteljica Slavica Knežević iz OŠ „Živko Ljujić“, Nova Varoš.

Mališanima se zabava dopala, a neki su poželeli da se ubuduće rekreativna nastava organizuje u Dino parku. Njima su bili na raspolaganju svi sadržaji, tako da su se oprobali u tjubingu, mini zip lajnu, a posebno je bilo uzbudljivo u 6D bioskopu. Na kraju je sledila zabava u Dino selu uz neizostavno skakanje na trambolini i slatki ručak u Dino piceriji.

Izvor:zlatiborpress.rs/Mirjana Ranković Luković

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Uz prelep ambijent pobeda Slobode na početku sezone

Oglasna Tabla

Četvrt veka institucionalne podrške Užica mladim umetnicima: Izložba „Oni koji dolaze“

Oglasna Tabla

Galerija Reflektor: Izložbe radova Nine Milivojević i Nikole Radosavljevića

Oglasna Tabla