OГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Награда Светосавског конкурса Саву Вујовићу, ученику са Златибора

Крајем јануара, издавачка кућа „Pearson“ расписала је Наградни Светосавски конкурс за есеј на тему “Pros & Cons: How I feel about remote learning” (За и против: Како се осећам у вези са учењем на даљину). 

Задатак ученика је био да напишу есеј по пропозицијама конкурса, и  да дају лични осврт на учење на даљину током актуелне пандемије , опишу своја осећања која је изазвала пандемија али и примораност на другачији вид наставе. Иако првенствено намењен ученицима средњих школа, омогућено је да са радовима на конкурсу учествују и ученици осмих и седмих разреда основне школе. Системом награђивања обухваћени би били ученици-аутори најбољих радова и њихови наставници.

После дугог ишчекивања и мноштва мејлова у којима су ораганизатори замолили за стрпљење с обзиром да им је пристигло много више радова него што су очекивали и да им је било потребно доста времена да све анализирају, стигла је лепа вест: ученик седмог разреда са Златибора, Саво Вујовић, и наставница Ана Рацковић, позвани су да присуствују церемонији свечане доделе награда на Коларчевом Народном универзитету у Београду, 2.априла, јер је Савов рад, одлуком комисије, награђен!

С обзиром на изузетан одзив, организатори су школу обавестили да је ово прва у низу оваквих манифестација коју ће организовати у будућности, и да се и даље надају огромном одзиву на који је наишао Наградни Светосваски конкурс.

Честитамо Саву, и најављујемо да ћемо са задовољством  одговорити будућим изазовима!

Златиборпресс
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Као да је пола Србије сада кренуло на летовање: Возачи и путници рано јутрос сатима били „заробљени” на граници са Црном Гором

Oglasna Tabla

Почео двонедељни Великогоспојински пост

Oglasna Tabla

Уочи преговора о минималцу – колико траже синдикати, а шта нуде послодавци

Oglasna Tabla

На Тари врло лако можете срести усамљено лане, ево како да поступите кад их угледате

Oglasna Tabla

Временска прогноза за 15. август (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Временска прогноза 14. август

Oglasna Tabla

Банке ће морати да врате ценовнике 30 одсто

Oglasna Tabla

Ускоро нови круг програма “Моја прва плата”

Oglasna Tabla

Инфлација у јулу 12,8 одсто, храна скупља за 20,3 одсто

Oglasna Tabla