ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

На Златибору за празнике боравило 40.000 гостију дневно, тражио се кревет више чак и на селима

Километарске колоне возила које су се јуче од поподневних сати па до касно синоћ сливале ка Ужицу из правца Златибора говориле су да је најпосећенија планина у Србији претходних дана била крцата.

Продужени викенд који је почео празником примамо је, како кажу у Туристичкој организацији Златибор, 40.000 гостију дневно. Управо толико кревета Златибор има у хотелском и приватном смештају и сви су претходних дана били заузети.

По речима Владимира Живановића, директора ТО Златибор, посета је премашила сва очекивања и потукла је све рекорде по питању броја гостију за Дан примирја.

– Све кафане, ресторани, излетишта, шеталишта, туристички локалитети, били су пуни. Кревет више тражио се и у домаћиствима која се баве сеоским туризмом, док је гондолом у просеку дневно путовало 1.500 наших гостију – каже Живановић.

На оваквом учинку Златиброци, између осталог „захваљују“ и лепом времену, док су хотелијери и власници апартмана смештај издавали по редовним ценовницима. Тако се ноћење са доручком у хотелима, зависно од броја звездица, плаћало од 30 до 80 евра, док се најам апартмана кретао од 20 до 40 евра по особи.

Блиц

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА