ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

На Златибору у току Турнир најмлађих фудбалера из осам држава

На Златибору на фудбалским теренима Спортског центра Чајетина у току је Други међународни турнир “Златибор куп”, у оквиру кога се надмеће око 1.500 најмлађих фудбалера у осам категорија.Учествује више од 90 екипа из Србије, Црне Горе, Северне Македоније, Босне и Херцеговине, Хртватске, Француске, Словеније и Румуније. Седам терена за игру оцртано је у спортском комплексу “Швајцарија”, док се један налази поред језера, на теренима хотела Палисад. Екипе су подељене по годиштима (од 2009. до 2015.).

Свечано отварање уприличено је 29.априла дефилеом свих учесника кроз центар туристичког места, где су малишани имали прилику да уз музику и дружење упознају своје спортске ривале. Представници Златибора потрудили су се да им приреде лепу добродошлицу, па је почетак турнира обележен ватрометом и пројекцијом на мултимедијалној фонтани. Поред спортског надметања учесници имају прилику да упознају ”златну планину” кроз различите активности (које су за њих обезбедили партнери овог турнира), као што су вожња гондолом, посета Дино парку и пројекције филмова у Културном центру Златибор.

Ове године организатори су осмислили једну новину ради лакшег праћења свих резултата на турниру. Распоред утакмица и резултати могу се пратити путем веб апликације на следећем линку Zlatibor cup или путем андроид апликације Златибор куп.

Утакмице се играју свакодневно од 9 до 19 часова, све до 2. маја када је завршетак ”Златибор купа” и проглашење најбољих екипа. Организатори овог турнира су Општина Чајетина, Туристичка организација Златибор и Туристичко-рекреативни комлекс ”Златибор”, уз помоћ Културног центра Чајетина.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Бесплатни превентивни прегледи у недељу 3. марта

Група грађана „Слога“ излази самостално на предстојеће локалне изборе у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ОШ „Стари град“ у Ужицу наградила своје ученике у ваншколским активностима (ВИДЕО)

Радо иду Српкиње у војнике: Анђела из Чачка се добровољно пријавила на служење војног рока

Ухапшена три Крагујевчанина због покушаја убиства на Златибору

Временска прогноза за петак, 1. март 2024.

БДП у последњем кварталу 2023. носили пољопривреда и грађевинарство

ОГЛАСНА ТАБЛА

Златибор – Мајстори виолине сутра у 10 сати отварају пршутијаду у Мачкату

ОГЛАСНА ТАБЛА

Шири се Иновациони бизнис центар на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА