Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

На Златибору у току Турнир најмлађих фудбалера из осам држава

На Златибору на фудбалским теренима Спортског центра Чајетина у току је Други међународни турнир “Златибор куп”, у оквиру кога се надмеће око 1.500 најмлађих фудбалера у осам категорија.Учествује више од 90 екипа из Србије, Црне Горе, Северне Македоније, Босне и Херцеговине, Хртватске, Француске, Словеније и Румуније. Седам терена за игру оцртано је у спортском комплексу “Швајцарија”, док се један налази поред језера, на теренима хотела Палисад. Екипе су подељене по годиштима (од 2009. до 2015.).

Свечано отварање уприличено је 29.априла дефилеом свих учесника кроз центар туристичког места, где су малишани имали прилику да уз музику и дружење упознају своје спортске ривале. Представници Златибора потрудили су се да им приреде лепу добродошлицу, па је почетак турнира обележен ватрометом и пројекцијом на мултимедијалној фонтани. Поред спортског надметања учесници имају прилику да упознају ”златну планину” кроз различите активности (које су за њих обезбедили партнери овог турнира), као што су вожња гондолом, посета Дино парку и пројекције филмова у Културном центру Златибор.

Ове године организатори су осмислили једну новину ради лакшег праћења свих резултата на турниру. Распоред утакмица и резултати могу се пратити путем веб апликације на следећем линку Zlatibor cup или путем андроид апликације Златибор куп.

Утакмице се играју свакодневно од 9 до 19 часова, све до 2. маја када је завршетак ”Златибор купа” и проглашење најбољих екипа. Организатори овог турнира су Општина Чајетина, Туристичка организација Златибор и Туристичко-рекреативни комлекс ”Златибор”, уз помоћ Културног центра Чајетина.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Невреме правило хаос у деловима Србије: Ванредно у околини Пожеге и Ужица, путеви у Златиборском округу оспособљени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почињу пријаве за нових 100.000 ваучера за одмор у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зарада у овом послу иде и до 200.000 месечно! Жене су главне у овој бранши, а почетна улагања нису велика

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфлација у Србији успорава: Да ли то значи да ће и цене пасти?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Опрез у саобраћају због пљускова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Радницима омогућити флексибилније коришћење годишњег одмора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза 28. мај 2023.

ОГЛАСНА ТАБЛА

Расте број напуштених станова у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Потпаљене ватре у Пријевору, екипе из целе Србије стигле на надметање у припремању гулаша

ОГЛАСНА ТАБЛА