ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

На Златибору смештај за први мај од 2.000 до 30.0000 динара! Очекује се 40.000 људи, ово су цене оближњих излета

https://www.aikbanka.rs/?fbclid=IwAR1s4tGDNhErGUTaD77DkQqKoEU6Hs1tdwStqjc3GOh-9CU4JFcctJZ5sdM

У току првомајских празника на Златибору се према информацијама Туристичке организације ове најпосећеније планине, очекује око 40.000 туриста. Зато уколико се одлучите на пут очекујте у току недеље и понедељка гужве из правца Златибора према Ужицу и Чачку.

Приливом оволиког броја посетиоца очекује се попуњеност капацитета од 95 одсто, а ниије искључиво да се услед лепог времена и нерадних дана буде тражио смештај више.

Владимир Живановић, директор Туристичке органицаије “Златибор“ рекао је да су сви локалитети и забавно – тематски паркови спремни.

“Панорамска гонодола ће до 3. маја радити у термину од 09.00 до 17.00, с тим што ће последња вожња са Торника бити у 18 сати. Билетарница највеће туристичке атракције биће отворена од 08:30 до 17:30“, објаснио је он.

Распон цена смештаја на Златибору је велики, па тако, за првомајске празнике у коначиштима ноћење можете наћи од 2.000 динара па све до 30.000 динара у хотелима. Јефтино ћете проћи уколико смештај резервишете у неким приватним апартманима и вилама за које се дневно издавање креће од 20 до 50 евра.

Па тако, један хотел са четири звездице у самом центру Златбора ноћење са доручком наплаћује 17.533 динара, док уколико имате среће можете и за мање од 5.000 динара наћи апартман са доручком.

За оне који су љубитељи шетње Туристичка организација Златибора има понуде, попут једнодневних излета како на самој планини, тако и пар километара даље, у њеном окружењу.

Па тако, излет у Мокру Гору ће вас изаћи 1.300 динара, а за исти новац можете посетити Сирогојно и Стопићу пећину, док је посета Тари и Вишеграду 1.600 динара. Уколико желите да посетити кањон реке Увац, мораћете да издвојите 2.960 динара. Имајте у виду да у цене нису урачунате улазнице на локалитетима чија се посета наплаћује, а који коштају од 150 до 400 динара.

(МОНДО)

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Креће повећање пензија, а онда и исплата 20.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против сезонског грипа стигле у све домове здравља у Златиборском округу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатан улаз у Потпећку пећину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Воздвижење Часног Крста – Крстовдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Претежно сунчано, температура до 27 степени Целзијуса

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почело обележавање Дана града (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Србија се опрашта од косовских јунака, били су изузетни људи који нису могли да трпе зулум над својим народом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против грипа следеће недеље у домовима здравља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

ОГЛАСНА ТАБЛА