ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

На Златибору разговарано о женском предузетништву

Конференција о женском предузетништву „Свако то може“, коју је организовало Удружење грађана „Злата“ у сарадњи са Саветом за Родну равноправност Општине Чајетина, одржана је у у Иновационом центру на Златибору. Разговарало се о пословној, емотивној, продајној и личној едукацији.

Бизнис модел и делови, дигитална продаја, управљање енергијама емоција и новца, баланс пословног и приватног живота биле су неке од тема конференције коју је отворила Славица Брковић, председница Удружење градјана “Злата”. У поздравном говору, она је нагласила да је идеја удруживања проистекла из спознаје да тимски рад може да донесе резултате.

Председница Савета за родну равноправност општине Чајетина Бојана Божанић, која је и директорка ЈП „Голд гондола Златибор“, истакла је да је ова конференција дуго спремана и почетак је једног дивног пројекта.

– Ми смо заједно са Удружењем “Злата” и Саветом за родну равноправност општине Чајетина реализовали ову конференцију да би се окупило што више жена и младих који су на почетку свог развојног пута жена које су се оствариле у послу. Наш је циљ да их што више умрежимо, да им будемо веза како би оне на једном месту могле да добију одговоре и да будемо заједно. Ово је само почетак нашег рада на унапређењу знања и искустава – рекла је Бојана Божанић.

Обраћајући се учесницама конференције, Сладјана Вуловић, испред општине Чајетина, рекла је да општина подржава овакве пројекте.

Данашња конференција окупила је жене из целе Србије, које желе да се остваре као предузетнице, као и све оне које сматрају да могу допринети даљем развоју женског предузетништва кроз размену искустава, едукације, иновације и креативности.

Учеснице су су се сложиле с организаторима да је добро развијено предузетништво одлика економски стабилних тржишта, те је оснаживање овог сектора од кључне важности за даљи економски развој, смањење незапослености и повећање привредних субјеката који плаћају порез.

Огласна табла

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Теја Дора представљаће Србију на Песми Евровизије

Туристичка понуда Златибора на 4. Међународном сајму туризма „Бања Лука 2024“

НОВА: Телеком Србија подигла цене, корисници немају право на жалбу

Деца преступници – жртве или насилници којима треба судити као одраслима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли је Србија спремна за месо из лабораторије

Временска прогноза за недељу – 3. март

Лепа Брена проџект

Малинари траже од хладњачара да до 5. марта саопште откупну цену малине

Златибор центар припрема спортских екипа