Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

На Златибору разговарано о женском предузетништву

Конференција о женском предузетништву „Свако то може“, коју је организовало Удружење грађана „Злата“ у сарадњи са Саветом за Родну равноправност Општине Чајетина, одржана је у у Иновационом центру на Златибору. Разговарало се о пословној, емотивној, продајној и личној едукацији.

Бизнис модел и делови, дигитална продаја, управљање енергијама емоција и новца, баланс пословног и приватног живота биле су неке од тема конференције коју је отворила Славица Брковић, председница Удружење градјана “Злата”. У поздравном говору, она је нагласила да је идеја удруживања проистекла из спознаје да тимски рад може да донесе резултате.

Председница Савета за родну равноправност општине Чајетина Бојана Божанић, која је и директорка ЈП „Голд гондола Златибор“, истакла је да је ова конференција дуго спремана и почетак је једног дивног пројекта.

– Ми смо заједно са Удружењем “Злата” и Саветом за родну равноправност општине Чајетина реализовали ову конференцију да би се окупило што више жена и младих који су на почетку свог развојног пута жена које су се оствариле у послу. Наш је циљ да их што више умрежимо, да им будемо веза како би оне на једном месту могле да добију одговоре и да будемо заједно. Ово је само почетак нашег рада на унапређењу знања и искустава – рекла је Бојана Божанић.

Обраћајући се учесницама конференције, Сладјана Вуловић, испред општине Чајетина, рекла је да општина подржава овакве пројекте.

Данашња конференција окупила је жене из целе Србије, које желе да се остваре као предузетнице, као и све оне које сматрају да могу допринети даљем развоју женског предузетништва кроз размену искустава, едукације, иновације и креативности.

Учеснице су су се сложиле с организаторима да је добро развијено предузетништво одлика економски стабилних тржишта, те је оснаживање овог сектора од кључне важности за даљи економски развој, смањење незапослености и повећање привредних субјеката који плаћају порез.

Огласна табла

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Наставник математике давио ученика јер није знао да уради задатак?!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Градоначелница поздравила учеснике шесте конференције ТО регије Западна Србија

ОГЛАСНА ТАБЛА

Златибор и ове године најпосећенија планина са око 400 хиљада посетилаца

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење Грађанске читаонице “Либерграф” поводом континуираног загађивања реке Ђетиње „непознатом материјом“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хуманитарна свирка Марије Маре Лазић за помоћ суграђанину Владимиру Илићу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Оригинални рецепт за руску салату: Ни налик на оно што ми правимо

ОГЛАСНА ТАБЛА

Све више породица са кучићима – љубав или помодарство? (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Предлог закона да се ограниче цене кирија: Колико би требало максимално да кошта закуп

ОГЛАСНА ТАБЛА

Од пољопривреде може да се живи … кад се мора!

ОГЛАСНА ТАБЛА