Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

На Златибору одржано такмичење Сурвајзвери (видео)

Претходног викенда на стадиону Швајцарија одржано је такмичење Сурвајзвери у ком су се основци надметали на полигону са препрекама. Овај занимљиви догађај орагнизовали су Маша Купрешанин и Стефан Невистић, учесници програма Сурвајвер и Највећи губитник.

Обавештење – Голд гондола

Занимљиве препреке прилагођене за дечији узраст лако су привукле пажњу и интересовање основаца. Око 100 најмлађих такмичара окупило се на Златибору да учествује у такмичењу Сурвајзвери које је покренуто по угледу на полигоне из ријалити програма Сурвајвер. Учесница овог програма Маша Купрешанин је покренула ово такмичење и у сарадњи са колегама анимира учеснике за учешће у свладавању препрека. Такмичари су били подељени у четири старосне категорији, а полигон који захтева спретност, снагу, брзину и концетрацију савладавало је по троје малишана по трци. 

„На Златибор смо дошли зато што смо прва три такмичења организовали у Београду и Новом Саду и ту смо схватили да ово треба да буде пројекат путујућих Сурвајзвера где ћемо путовати по околним градовима не би ли деца из целе Србије могла да се такмиче на овај начин. Фокус овог такмичења је сам полигон дугачак око 100 метара, са 14 препрека. Мало су захтевније, али ништа није тешко за наше Сурвајзвере,“ рекла је Маша Купрешанин, организаторка такмичења. Осим такмичарског полигона, на Швајцарији су инсталирани пропратни садржаји на којима су испуњаване паузе између такмичења као што су челенџ пунктови са превлачењем конопца, едукативне вежбе Црвеног крста, креативни кутак са прибором за цртање, а стреличарски клуб Златибор je одржавао показни тренинг за све заинтересоване. Организацију овог такмичења које је најављено и за следећу годину су помогли Културни центар Чајетина и ТРК Златибор.

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Куп пријатељства почео са изненађењем

Пријем за представнике ЖФК Црвена Звезда, ЖФК Спартак Суботица, ЖФК Јединство Ужице и ФСС

Колике су цене горива у државама региона: Србија при врху на лествици скупоће

Градски културни центар прикључио се акцији „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Део центра Ужица данас без електричне струје

XVI Полицијада „Златибор 2023“

Нелегално оружје може се предати још данас и сутра без икаквих последица

У ужичком породилишту рођене четири бебе

Временска прогноза за среду 7. мај