Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

На Златибору одржана обука у вези безготовинске наплате услуга у сектору туризма и угоститељства

Привредна комора Србије РПК Златиборског управног округа је у петак 31.марта у хотелу Палисад на Златибору за физичка лица која се баве пружањем туристичких и угоститељских услуга, организовала скуп на тему: “Како да физичка лица своје туристичке услуге наплате безготовински и онлајн”.

Учесници овог скупа су могли да сазнају како овакав начин наплате може помоћи да се привуче више гостију, да се заштити од лажних и сумњивих резервација, повећа конкурентност и гостима понуде додатне робе и услуге.

Безготовинско плаћање је једна од начина за поспешивање пословања, мање резервација остварујете уколико на овај нацин не мозете да наплатите савременом госту, поготово кад су упитању инострани туристи. Ту је И етуриста дигитална евиденција гостију, која је предуслов за безготовинско паћање, И такав начин рада је значајан како би постизали максималне резултате. -истиче Ана Лапчевић из Регионалне привредне коморе Златиборског управног округа.
О овој теми су говорили Александар Станојевић, представник Народне банке Србије, Урош Милутиновић представник Chip Цард-а И Милош Лазаревић представник банке Интеса.
Овом приликом сви заинтересовани су добили корисне информације које могу значајно унапредити пословање онима који се баве овим сегментом туристичке понуде. На скупу је детаљно објашњено и који су услови и кораци укључивања пружалаца туристичких и угоститењских услуга у систем безготовинске наплате .

ТО Златибор
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Никитовић: Сва расположива механизација на терену, приоритет оспособљавање путних праваца до болесних

Затрашујући призор након удара грома код Ивањице- Пет мртвих оваца лежале су једна преко друге (ВИДЕО)

Карате: Задовољавајућ наступ Ање Милосављевић на првенству Балкана

Успеси ђака ОШ „Димитрије Туцовић“ на републичким такмичењима (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Крвна група открива којим све болестима је ваш организам склон

Четири ствари о новцу које ваша деца требају да науче што пре

Ново поскупљење! Више цене цигарета од 1. Јула: Пушачи ће паклу плаћати и до 610 динара

Изложба „Васко Попа-Далеко у нама“

Промоција књиге „Само се срећа рачуна“