ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

На Златибору одржан ловачки меморијал (видео)

Ловачко удружење „Златибор“ организовао је први меморијал у знак сећања на Рада Јовановића и Недељка Алексића, своје прерано преминуле чланове.

15. октобар изабран је за датум одржавања првог ловачког меморијала „Раде Јовановић и Недељко Алексић“ у организацији ЛУ „Златибор“. У оквиру својих објеката у близини пута према Семегњеву ловци из општине Чајетина су се окупили како би одржали сећање на своје преминуле колеге.

„Ово је прва манифестација којом смо ми као удружење покушали да сачувамо сећање. Меморијал је посвећен покојном Раду и покојном Нелу, нашим младим ловцима који су прерано отишли, а пуно су допринели развоју ловства и удружења,“ рекао је председник ЛУ „Златибор“ Миле Пантовић. У оквиру меморијала организован је лов на зеца и лисицу, а било је и улова. У пуцачком надметању у дисциплини непокретна мета срндаћа најпрецизнији је био Стефан Тијанић, који је освојио прво место, други је био секретар удружења Марко Пантовић, а трећи Сретен Смиљанић.

Ловачко удружење Златибор је наставило са праксом да се ловачким ручком улепша дружење, а додељене су и захвалнице људима који су помогли успешном раду удружења. Овај меморијал је почетак једне нове традиције, која се прикључује многим окупљањима која златиборски ловци припремају.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

Паб квиз

ОГЛАСНА ТАБЛА