ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

На Златибору одржан ловачки меморијал (видео)

Ловачко удружење „Златибор“ организовао је први меморијал у знак сећања на Рада Јовановића и Недељка Алексића, своје прерано преминуле чланове.

15. октобар изабран је за датум одржавања првог ловачког меморијала „Раде Јовановић и Недељко Алексић“ у организацији ЛУ „Златибор“. У оквиру својих објеката у близини пута према Семегњеву ловци из општине Чајетина су се окупили како би одржали сећање на своје преминуле колеге.

„Ово је прва манифестација којом смо ми као удружење покушали да сачувамо сећање. Меморијал је посвећен покојном Раду и покојном Нелу, нашим младим ловцима који су прерано отишли, а пуно су допринели развоју ловства и удружења,“ рекао је председник ЛУ „Златибор“ Миле Пантовић. У оквиру меморијала организован је лов на зеца и лисицу, а било је и улова. У пуцачком надметању у дисциплини непокретна мета срндаћа најпрецизнији је био Стефан Тијанић, који је освојио прво место, други је био секретар удружења Марко Пантовић, а трећи Сретен Смиљанић.

Ловачко удружење Златибор је наставило са праксом да се ловачким ручком улепша дружење, а додељене су и захвалнице људима који су помогли успешном раду удружења. Овај меморијал је почетак једне нове традиције, која се прикључује многим окупљањима која златиборски ловци припремају.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Општина Пријепоље обезбедила климе за породлиште, мајстори их уградили џабе – нису наплатили своје услуге

Свака друга фирма у Србији без запослених или с једним радником

Двојицу мушкараца у Ивањици ударио гом док су брали малине

Наредне недеље нови јавни позив за премије за млеко

Извучени први добитници Велике летње наградне игре

„Бубе“ стигле у златиборски ауто-камп

ОГЛАСНА ТАБЛА

Летњи биоскоп на отвореном 21. јула

Данас је Свети Прокопије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Снажна подршка ужичким пројектима средствима из опортунитета