ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

На Златибору најављено одржавање бокс меча за титулу професионалне првакиње Европе

У Културном центру Златибор, у четвртак, 22. децембра одржана је конференција за медије поводом бокс меча за титулу професионалне првакиње Европе у полувелтер категорији између Јелене Јанићијевић (Србија) и Саре Вајдман (Немачка). Овај меч ће бити одржан 5. јануара 2023. године у спортској хали Туристичко рекреативног комплекса Златибор.

О томе су на конференцији говорили Милан Стаматовић, председник општине Чајетина, Ненад Боровчанин, председник Боксерског савеза Србије, Јелена Јанићијевић, првакиња Европе у велтер категорији и Стефан Хуберт, Јеленин тренер.

По речима домаћина овог такмичења, председника општине Чајетина Милана Стаматовића, Златибор интензивно ради на томе да постане идеална дестинација за припреме спортских екипа. У плану је и изградња озбиљне спортске инфраструктуре, 20 спортских терена чиме ће услови за спортске припреме бити што погоднији. А потом је изразио захвалност поводом тога што се овај меч управо одржава на “златној планини” и да верује да ће и сам успех бити златан.

Ненад Боровчанин се захвалио Општини Чајетина на покровитељству и позвао све заинтересоване да присуствују мечу 5. јануара 2023. године у спортској хали Туристичко рекреативног комплекса Златибор. – Сви гости Златибора, али и гледаоци путем малих екрана моћи ће да уживају у овом мечу – истакао је Ненад Боровчанин.

Јелена Јанићијевић је прва Српкиња која је освојила медаљу за Србију на великим такмичењима у олимпијском боксу, и то ове године на Европском првенству у Будви. Сада се спрема за бокс меч за првакињу Европе на Златибору, а евентуалним освајањем ове титуле улази на званичну листу изазивача за првакињу Света. – Сваку своју победу посветим младим нараштајима, ту су и млађи чланови у клубу са којима радим као тренер или помоћни тренер и то доживљавам као највеће задовољење од овог спорта. Даћу све од себе да обрадујем нашу земљу даљим спортским успесима и да будем инспирација младим девојкама – истакла је Јелена Јанићијевић.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

Паб квиз

ОГЛАСНА ТАБЛА