15.3 C
Uzice
септембар 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

NA ZLATARU KAO U KOŠNICI

Tokom novogodišnjih praznika na Zlataru se tražio krevet više, pa su tako svi hoteli bili popunjeni do poslednjeg mesta.

 Prema proceni ovdašnjih turističkih radnika dnevno je na ovoj planini bilo popunjeno oko 1200 ležajeva što je maksimalan smeštajni kapacitet, međutim znatno više ljudi posetilo je Zlatar tokom jednodnevnih izleta gde se pre svih misli na goste iz susednih opština koji u nedostatku kvalitetnog mesta za odmor u svojoj sredini rado posegnu upravo do ove planine.

Puno je bilo i na skijalištu “Zlatar” gde je radila ski staza “Zlatar 2” tako da su mnogobrojni ljubitelji skijanja mogli da uživaju u zimskim čarolijama. Od subote 7. januara počeće sa radom i ski staza “Zlatar 1” kao i četvorosedna žičara, cena ski pasa izosiće svega hiljadu dinara.

Direktorka TSC”Zlatar” i hotela “Panorama” Rosa Jakovljević kaže da gosti koji su boravili tokom prva četiri dana nove godine na ovoj planini nose sa sobom lepa iskustva i uspomene te da su svi bili izuzetno zadovoljni kako ljubaznošću osoblja u ugostiteljskim objektima tako i smeštajem u zlatarskim hotelima.

Dobra poseta na Zlataru odrazila se i na posetu u novovaroškim ugostiteljskim objektima pa tako i oni zadovoljno trljaju ruke nakon prvih nekoliko ovogodišnjih dana. Radojica Mićović vlasnik kultne diskoteke “Krug” kaže da su mladi sve četiri noći popunili diskoteku do poslednjeg mesta, da je sve proteklo bez ijednog incidenta te da su cene pića bile nepromenjene u odnosu na ostale dane kada nije praznik.

(Izvor:http://zlatarinfo.rs/foto:ppmedia.rs)

output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Težak život u opustelom selu

Oglasna Tabla

BRAVO! AK „Pora“ osvojila 10 medalja na prvenstvu Srbije!

Oglasna Tabla

Krstina Grujičić srebrna na Finalu kupa Srbije u bacanju kugle

Oglasna Tabla

U petak konačna odluka o prenosu vlasništva nad Aerodromom „Ponikve“ na Republiku

Oglasna Tabla

Povećanje plata i penzija

Oglasna Tabla

Znao sve, a dva dana ćutao o nasilju u školskom dvorištu!

Oglasna Tabla

Cena skače iz sata u sat: Nafta skuplja 20 odsto, planeta se trese, ekonomije klize ka recesiji

Oglasna Tabla

Okrivljeni za ubistvo Save Grobara izneli odbranu: Božović i Čekićević se svađali ko je ubica, optuživali jedan drugog!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za utorak – 17. septembar

Oglasna Tabla