1.8 C
Uzice
новембар 19, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

NA ZLATARU KAO U KOŠNICI

Tokom novogodišnjih praznika na Zlataru se tražio krevet više, pa su tako svi hoteli bili popunjeni do poslednjeg mesta.

 Prema proceni ovdašnjih turističkih radnika dnevno je na ovoj planini bilo popunjeno oko 1200 ležajeva što je maksimalan smeštajni kapacitet, međutim znatno više ljudi posetilo je Zlatar tokom jednodnevnih izleta gde se pre svih misli na goste iz susednih opština koji u nedostatku kvalitetnog mesta za odmor u svojoj sredini rado posegnu upravo do ove planine.

Puno je bilo i na skijalištu “Zlatar” gde je radila ski staza “Zlatar 2” tako da su mnogobrojni ljubitelji skijanja mogli da uživaju u zimskim čarolijama. Od subote 7. januara počeće sa radom i ski staza “Zlatar 1” kao i četvorosedna žičara, cena ski pasa izosiće svega hiljadu dinara.

Direktorka TSC”Zlatar” i hotela “Panorama” Rosa Jakovljević kaže da gosti koji su boravili tokom prva četiri dana nove godine na ovoj planini nose sa sobom lepa iskustva i uspomene te da su svi bili izuzetno zadovoljni kako ljubaznošću osoblja u ugostiteljskim objektima tako i smeštajem u zlatarskim hotelima.

Dobra poseta na Zlataru odrazila se i na posetu u novovaroškim ugostiteljskim objektima pa tako i oni zadovoljno trljaju ruke nakon prvih nekoliko ovogodišnjih dana. Radojica Mićović vlasnik kultne diskoteke “Krug” kaže da su mladi sve četiri noći popunili diskoteku do poslednjeg mesta, da je sve proteklo bez ijednog incidenta te da su cene pića bile nepromenjene u odnosu na ostale dane kada nije praznik.

(Izvor:http://zlatarinfo.rs/foto:ppmedia.rs)

output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Pobeda Užičana nakon tri i po sata igre

Oglasna Tabla

Ekskluzivna vožnja Titovim vozom do Užica, 29. novembra

Oglasna Tabla

Za Prijepolje, Priboj i Novu Varoš 926 miliona iz državne kase

Oglasna Tabla

Gotovo 60 kg marihuane zaplenjeno u Užicu

Oglasna Tabla

Počinje rekonstrukcija trga u Bajinoj Bašti

Oglasna Tabla

Zlakusa – drugo najbolje selo u Srbiji

Oglasna Tabla

Za odeljenje neonatologije Opšte bolnice Užice od lokalnih bendova

Oglasna Tabla

Komunalna milicija će legitimisati bez uniforme, zaustavljati vozila i oduzimati ih

Oglasna Tabla

NP Tara dobitnik priznanja za najatraktivniju filmsku lokaciju

Oglasna Tabla