OГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

“На правом путу”, премијерно широм Србије и региона

Ужице – Свечана премијера филма Црвеног крста Ужице  „На правом путу“  одржана је 13. маја у Краљеву у препуној сали Мултимедијалног  центра “МР КВАРТ“. У петак 10. јуна филм ће премијерно бити приказан публици у Обреновцу, а 23. јуна на Охриду и то на македонском језику. Филм настао 2019. године у оквиру програма „Промоција хуманих вредности“, чији циљ је превенција вршњачког насиља, пети је филм који је настао у продукцији ужичког Црвеног крста.

Овај играни филм, као и програм има за циљ смањење насиља међу младима, промоцију толеранције, ненасилне комуникације и родне равноправности, превенцију дискриминације и насиља путем електронских медија. Рађен је по сценарију Александра Шеврта у режији Владимира Курћубића, а у филму играју Александра Манасијевић, Душан Радојичић, Бранислав Љубичић, Тијана Караичић, Сергеј Трифуновић, Слободан Љубичић, Дивна Марић, Радомир Лазаревић, Момчило Мурић, Никола Смиљанић, Јанко Радишић, Ивана Милчановић, Андријана Шеврт и Матија Николић.

Сви актери на филму, како глумци и статисти, тако и технички део екипе, све су одрадили волонтерски, без икакве материјале надокнаде. Своје време и професионално знање и вештине, дали су у сврху подршке програму промоције хуманих вредности и његовог циља.

Филм “На правом путу” премијерно је приказан у Ужицу 30. октобра 2019. године. Пандемија ковида зауставила је промотивне активности, које су ових дана интезивиране, па ће публика широм земље и региона у наредним месецима имати прилику да погледа ново остварење ужичког Црвеног крста.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза 14. август

Oglasna Tabla

Банке ће морати да врате ценовнике 30 одсто

Oglasna Tabla

Ускоро нови круг програма “Моја прва плата”

Oglasna Tabla

Инфлација у јулу 12,8 одсто, храна скупља за 20,3 одсто

Oglasna Tabla

Следи повећање плата у јавном сектору, војсци чак 25 одсто, а пензионери ће бити посебно задовољни

Oglasna Tabla

Oсетно хладније са пљусковима и грмљавином

Oglasna Tabla

Кромпир у Србији у јуну скупљи 152,6 одсто него пре годину дана, риба 74,4 одсто

Oglasna Tabla

Бензин у Србији појефтинио четири, а дизел два динара

Oglasna Tabla

Према најави РХМЗ локално се очекујe већа количина падавина!

Oglasna Tabla