OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Na konferenciji za novinare u Beogradu najavljena zimska sezona na Zlatiboru (VIDEO)

Turistička organizacija Zlatibor je u sredu 28. novembra najavila zimsku sezonu na konferenciji za novinare u Pres centru Udruženja novinara Srbije u Beogradu. Na konferenciji su govorili Vladimir Živanović, direktor Turističke organizacije Zlatibor, pevačica Dragana Mirković i Milan Đurđević, frontmen „Nevernih beba“.

Vladimir Živanović je najpre najavio novogodišnji program na Kraljevom trgu, a zatim je pričao o cenama za zimsku sezonu, otvaranju ski centra Tornik, skijalištu Obudoevica, najavio je i doček Pravoslavne nove
godine na Zlatiboru i u selu Jablanici, kao i „Pršutijadu“ koja se ove godine održava od 9. do 11. februara u zlatiborskom selu Mačkat. On je podsetio da će svi lokaliteti na teritoriji opštine Čajetina raditi tokom zimskih meseci i pozvao goste da zimski odmor provedu na Zlatiboru. Zahvaljujući koncertu Dina Merlina u sportskoj dvorani na Zlatiboru 29. decembra smatra da će gosti doći ranije na planinu.

Dragana Mirković je istakla da ranije nije pevala za Novu godinu u Srbiji, ali da ju je zainteresovao poziv sa Zlatibora i da se raduje što će imati priliku da peva pred zlatiborskom publikom u novogodišnjoj noći i da će to biti novo iskustvo u njenoj karijeri.

Milan Đurđević je najavio koncert 30-og decembra na otvorenom i rekao da je Zlatibor bajkovit prostor i da će zasigurno to biti najveći doček u zemlji i najavio dobar provod. Nada se da će to biti provod za sve, jer upravo koncert Nevernih beba je za ljubitelje pop-rok muzike, dok je koncert Dragane Mirković za najširu publiku i izrazio je lično uverenje da će na Zlatiboru tada biti na desetine hiljada ljudi i da će svi zajedno uživati.

Izvor:TO Zlatibor

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Dva javna poziva za korišćenje poljoprivrednog zemljišta

Oglasna Tabla

U Zlatiborskom okrugu 68 novih slučajeva „covid 19“ virusa

Oglasna Tabla

Od danas zatvoren gradski bazen u Užicu

Oglasna Tabla

Naredba o sprovođenju mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti Covid 19

Oglasna Tabla

Sutra isplata poslednje rate „korona minimalca“

Oglasna Tabla

Maturanti oboleli od kovida polagaće prijemni u avgustu

Oglasna Tabla

Ovo je Bojan koji se survao u Zlatarsko jezero: Užice tuguje za mladim medicinarom, ribar otkrio stravičan detalj

Oglasna Tabla

Pirotske brdarice: Starinske zaboravljene “tatlije” izvanrednog ukusa

Oglasna Tabla

Danas toplo i spravno, uveče pljuskovi sa grmljavinom

Oglasna Tabla