Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

На клик до вожње гондолом, нове погодности за путнике

Пратећи савремене начине пословања Голд гондола је олакшала куповину садржаја својим путницима. Преко дигиталне платформе Visit Serbia путници могу купити све врсте карата за вожњу најдужом гондолом на свету, као и резервисати незаборавна искуства – бранч у ваздуху и
романтично путовање. Овим ће посетиоци уштедети на времену и на лакши начин организовати свој одмор и боравак на Златибору.

Првих педесет путника који купе онлајн карте за бранч у ваздуху или романтично путовање добијају неколико погодности: попуст до 30 одсто у VIP Casi за спа и третмане улепшавања, као и 20 одсто попуста у Авантура продавници.

Успешно партнерство са компанијом „Mastercard“ наставља се и ове године. За све наше путнике обезбеђен је попуст уз Mastercard картицу са којом се остварује уштеда од 1 200 динара – уз две карте за вожњу најдужом гондолом на свету трећа је гратис. Промоције су доступне
корисницима Mastercard картица било које банке и односе се на карте које се купују суботом на полазној станици Голд Гондоле до краја године.

Након обележних пола милиона путника после две године рада у јануару, посећеност Голд гондоли је наставила да расте. Од 1. до 17. априла продато је више од 6600 карата што је повећање у односу на исти период прошле године када је продато око 4900 карата, а гондолом се возило 30 одсто више путника. Имајући у виду континуирано интересовање и бројне задовољне путнике, сигурно је да гондола већ јури ка милионитом путнику којег очекујемо до краја ове године.

https://www.visit-serbia.onlinе/ср

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Спремност у свим ситуацијама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за понедељак 29.05.

ОГЛАСНА ТАБЛА

Невреме правило хаос у деловима Србије: Ванредно у околини Пожеге и Ужица, путеви у Златиборском округу оспособљени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почињу пријаве за нових 100.000 ваучера за одмор у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зарада у овом послу иде и до 200.000 месечно! Жене су главне у овој бранши, а почетна улагања нису велика

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфлација у Србији успорава: Да ли то значи да ће и цене пасти?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Опрез у саобраћају због пљускова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Радницима омогућити флексибилније коришћење годишњег одмора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза 28. мај 2023.

ОГЛАСНА ТАБЛА