Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

На „Данима туризма“ у Нишу представљена туристичка понуда Златибора

 

У тржном центру „Делта планет“ у Нишу, је током 09. и 10. септембра одржан сајам „Дани туризма“ где је је учествовала и Туристичка организација Златибор, која је представила садржаје најпосећеније српске планине.

Реч је о Међународном сајму туризма који окупља туристичке организације и агенције, хотелијере, угоститеље и представнике удржења за активан одмор из целе Србије, али и из региона. Током свечаног отварања  присутнима су се обратиле и пожеле добродошлицу градоначелница Ниша, Драгана Сотировкси , као и директорка туристичке организације града Ниша, Драгана Божић.

Велико интересовање посетилаца привукао је штанд Туристичке организације Златибор. Сви заинтересовани су имали прилику да се упознају са разноврсном златиборском туристичком понудом: новим садржајима, објектима, значајним локалитетима, природним благодетима и манифестацијама које употпуњују боравак на најпосећенијој планини Србије. Док је посебну пажњу и овог пута изазвала незаобилазна атракција ‘’Голд гондола’’, која је поставила „златну планину“ на мапу светских дестинација јер је реч о најдужој једносегментој панорамској гондоли на свету.

Током манифестације „Дани туризма“, поред Златибора, туристичку понуду је представило више од 60 излагача из Србије, Бугарске, Северне Македоније, Републике Српске…

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас славимо Зачеће Светог Јована Претече и Крститеља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба “Ужички Минотаур” у Галерији Рефлектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Концерт за Дан града: Џенан Лончаревић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Удружење малинара Србије: Откупљивачи делују монополски, смањују откупну аконтну цену малина

ОГЛАСНА ТАБЛА

Србија ће скупо плаћати нафту због хрватске блокаде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Оливера Јевтић најбоља на Ади Циганлији у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за четвртак – 6. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Милица из Пожеге има само 19 година и успешно се бави дресуром паса, од малих ногу и најопаснијим керовима прилазила је без страха

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кад ученици засуку рукаве и среде цело школско двориште (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА