ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

На „Данима туризма“ у Нишу представљена туристичка понуда Златибора

 

У тржном центру „Делта планет“ у Нишу, је током 09. и 10. септембра одржан сајам „Дани туризма“ где је је учествовала и Туристичка организација Златибор, која је представила садржаје најпосећеније српске планине.

Реч је о Међународном сајму туризма који окупља туристичке организације и агенције, хотелијере, угоститеље и представнике удржења за активан одмор из целе Србије, али и из региона. Током свечаног отварања  присутнима су се обратиле и пожеле добродошлицу градоначелница Ниша, Драгана Сотировкси , као и директорка туристичке организације града Ниша, Драгана Божић.

Велико интересовање посетилаца привукао је штанд Туристичке организације Златибор. Сви заинтересовани су имали прилику да се упознају са разноврсном златиборском туристичком понудом: новим садржајима, објектима, значајним локалитетима, природним благодетима и манифестацијама које употпуњују боравак на најпосећенијој планини Србије. Док је посебну пажњу и овог пута изазвала незаобилазна атракција ‘’Голд гондола’’, која је поставила „златну планину“ на мапу светских дестинација јер је реч о најдужој једносегментој панорамској гондоли на свету.

Током манифестације „Дани туризма“, поред Златибора, туристичку понуду је представило више од 60 излагача из Србије, Бугарске, Северне Македоније, Републике Српске…

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Туристичка понуда Златибора на 4. Међународном сајму туризма „Бања Лука 2024“

НОВА: Телеком Србија подигла цене, корисници немају право на жалбу

Деца преступници – жртве или насилници којима треба судити као одраслима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли је Србија спремна за месо из лабораторије

Временска прогноза за недељу – 3. март

Лепа Брена проџект

Малинари траже од хладњачара да до 5. марта саопште откупну цену малине

Златибор центар припрема спортских екипа

Мраз и даље прети воћу, род је под знаком питања – јака одбрана ипак постоји