Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Na berlinskom sajmu veliki broj posetilaca zainteresovan za Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor od 06. do 10. marta 2019. godine učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu, jednom od najvećih ove vrste na svetu. Tokom trajanja poznatog „ITB“ sajma, nemačka prestonica postaje stecište turističkih poslenika sa svih meridijana, što je idealna prilika da Zlatibor predstavi svoje potencijale, ne samo tržištu Nemačke, već daleko šire. 

Prva tri dana sajma rezervisana su za biznis posetioce, što Turistička organizacija Zlatibor koristi kako bi uspostavila saradnju sa velikim svetskim i evropskim turoperatorima, organizatorima seminara i kongresa, blogerima, medijima. Prvog dana sajma održan je sastanak sa turističkom agencijom iz Mađarske koja će početkom aprila u saradnji sa TO Zlatibor organizovati studijsku posetu novinara i turoperatora iz Mađarske, a dogovorena je i poseta nekoliko većih grupa mađarskih turista. 

Za ponudu Zlatibora zainteresovani su i veliki organizatori putovanja iz Kine, kao i sa Bliskog Istoka, na čijim balkanskim turama Zlatibor sve više pronalazi svoje mesto. Predstavnike TO Zlatibora sutra očekuje sastanak sa producentima poljskog televizijskog kanala „TVP“, koji su zainteresovani da u okviru svoje putopisne emisije naprave i reportažu o Zlatiboru, kao jednoj od najposećenijih destinacija Srbije. 

Pored televizije, veliko interesovanje za Zlatibor pokazuju i agencije iz Poljske, naročito one koje se bave organizacijom velikih seminara i kongresa. Zlatibor za njih predstavlja novu destinaciju sa velikim mogućnostima, a posebno ih privlače hoteli visokih kategorija i raznovrsne aktivnosti koje se na Zlatiboru mogu organizovati. 

Vikend na berlinskom sajmu biće ovoren za sve posetioce, tako da Zlatibor ima priliku da svoje potencijale predstavi sve više zainteresovanim stanovnicima Nemačke.

Izvor:TO Zlatibor

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Za čistiji vazduh mog grada (VIDEO)

Oglasna Tabla

Atletičari atletskog kluba „Mladost“ uspešni u Valjevu

Oglasna Tabla

Rast broja obolele dece od respiratornih infekcija (VIDEO)

Oglasna Tabla

Konkurs za prijem u vojne škole

Oglasna Tabla

U toku konkurs za zapošljavanje 5.000 nastavnika i učitelja

Oglasna Tabla

Данас су Часне вериге

Oglasna Tabla

Promenljivo oblačno, ponegde kratkotrajna kiša

Oglasna Tabla

Druga faza radova na rekonstrukciji Zelene pijace

Oglasna Tabla

Sutra bez vode

Oglasna Tabla