Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Na berlinskom sajmu veliki broj posetilaca zainteresovan za Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor od 06. do 10. marta 2019. godine učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu, jednom od najvećih ove vrste na svetu. Tokom trajanja poznatog „ITB“ sajma, nemačka prestonica postaje stecište turističkih poslenika sa svih meridijana, što je idealna prilika da Zlatibor predstavi svoje potencijale, ne samo tržištu Nemačke, već daleko šire. 

Prva tri dana sajma rezervisana su za biznis posetioce, što Turistička organizacija Zlatibor koristi kako bi uspostavila saradnju sa velikim svetskim i evropskim turoperatorima, organizatorima seminara i kongresa, blogerima, medijima. Prvog dana sajma održan je sastanak sa turističkom agencijom iz Mađarske koja će početkom aprila u saradnji sa TO Zlatibor organizovati studijsku posetu novinara i turoperatora iz Mađarske, a dogovorena je i poseta nekoliko većih grupa mađarskih turista. 

Za ponudu Zlatibora zainteresovani su i veliki organizatori putovanja iz Kine, kao i sa Bliskog Istoka, na čijim balkanskim turama Zlatibor sve više pronalazi svoje mesto. Predstavnike TO Zlatibora sutra očekuje sastanak sa producentima poljskog televizijskog kanala „TVP“, koji su zainteresovani da u okviru svoje putopisne emisije naprave i reportažu o Zlatiboru, kao jednoj od najposećenijih destinacija Srbije. 

Pored televizije, veliko interesovanje za Zlatibor pokazuju i agencije iz Poljske, naročito one koje se bave organizacijom velikih seminara i kongresa. Zlatibor za njih predstavlja novu destinaciju sa velikim mogućnostima, a posebno ih privlače hoteli visokih kategorija i raznovrsne aktivnosti koje se na Zlatiboru mogu organizovati. 

Vikend na berlinskom sajmu biće ovoren za sve posetioce, tako da Zlatibor ima priliku da svoje potencijale predstavi sve više zainteresovanim stanovnicima Nemačke.

Izvor:TO Zlatibor

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Поскупљење путарине на аутопуту „Милош Велики”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Љубавна прича Десанке Максимовић као да је из најлепше бајке: “Удала сам се за онога кога је моје срце тражило, иако је сиромашан”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обичаји правих српских домаћица: Тањир се никада не враћа празан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Здрава исхрана и економија – да ли је здрава храна доступна свима?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пекарима продужен рок за куповину брашна из робних резерви

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Светог Јована Златоустог

ОГЛАСНА ТАБЛА

Културни центар Златибор у сусрет празницима (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Остаци пужева стари преко 20 милиона година, Милан тврди да је на падинама Повлена пронашао фосиле из Панонског мора

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији 7.000 органских произвођача

ОГЛАСНА ТАБЛА