ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

Најпосећенија планина Србије, Златибор представља своју понуду на 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду, који је данас званично отворен и трајаће до суботе 2. децембра. На сајму је присутно више од 250 учесника из 14 земаља, а поред Србије, ту су излагачи из Црне Горе, Босне и Херцеговине, Републике Српске, Северне Македоније, Хрватске, Словеније, Мађарске, Турске, Румуније и других земаља.

Златибор се представља као дестинација коју карактерише разноврсна понуда за боравке гостију свих узраста. Нуди многобројне зимске садржаје па је тако идеална дестинација и током хладних месеци. Посетиоце штанда Златибора очекују детаљне информације о предстојећој зимској сезони као и новитети и информације о садржајима којима ће „златна планина“ и даље задржати своје место у врху туризма Србије.

У оквиру штанда Златибора своју понуду представљају бројни хотелијери и туристички посленици, тако да ће посетиоци имати прилику да се детаљно информишу о ценама, попустима које је туристичка привреда припремила за предстојећи период и упознају са туристичком понудом Златибора за предстојећу зимску сезону.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Временска прогноза за суботу – 2. март

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

У недељу бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља Чајетина

Поклон ученика Уметничке школе Граду у години националне престонице културе (ВИДЕО)

Данас прелиминарна ранг-листа пензионера за рехабилитацију о трошку Фонда ПИО

Пријепоље погодила два земљотреса

Нове цене горива

У ужичком породилишту рођено шест беба

Бесплатни превентивни прегледи у недељу 3. марта