ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

На 53. Међународном сајму туризма у Новом Саду представљена туристичка понуда Златибора

У четвртак, 17. новембра званично је отворен 53. Међународни сајам туризма на Новосадском сајму где се представља и Златибор у оквиру Туристичке организације Регије Западна Србија. Сајам ће трајати три дана, до суботе 19. новембра, а овогодишња земља партнер је Црна Гора.

Свечаном отварању присуствовали су министар туризма и омладине Србије Хусеин Мемић, министар економског развоја и туризма Црне Горе Горан Ђуровић, градоначелник Новог Сада Милан Ђурић, као и генерални директор Новосадског сајма Слободан Цветковић.
Као један од туристички најразвијенијих центара, не само у Србији већ и у региону, Златибор је навикао своје сталне госте на веома интересантне и разноврсне садржаје. Поред најаве предстојеће зимске сезоне, све посетиоце штанда Златибора очекује занимљива наградна игра, као и новитети и информације о садржајима којима ће „златна планина“ и даље задржати своје место у врху туризма Србије.
У оквиру штанда Златибора своју понуду смештаја представљају “Алл Сеасонс”, специјална болница “Чигота” и “Краљеви конаци”, као и највеће атракције Златибора Голд Гондола, Дино парк И Ел Пасо Цитy, тако да посетиоци имају прилику да се детаљно информишу о ценама, попустима и промо-пакетима које је туристичка привреда припремила за предстојећи период. Како би приближили туристичку понуду на сајму туризма, Златибор је интерактивним путем, ВР наочарима представио поједине туристичке садржаје као и вожњу изнад импресивних делова Златибора најдужом гондолом на свету.

Посетиоци ће имати прилику да се упознају са туристичком понудом Златибора за предстојећу зимску сезону, сва три сајамска дана од 10.00 до 19.00 часова.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Повећан број ноћења туриста у односу на прошлу годину за 15 одсто

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Такмичарски дани младих иноватора и предузетника“ у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Gorivo pojeftinilo!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Онлајн клађење и апликација за упознавање разлог да банка не одобри кредит

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ухапшен бивши фудбалер Партизана! Пронађен му је пиштољ и 126 меткова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Већ је познато какво нас време очекује за новогодишње празнике

ОГЛАСНА ТАБЛА

Југословенка у ГКЦ-у

ОГЛАСНА ТАБЛА

Коловози мокри, опрез на путевима

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА