14.6 C
Uzice
јул 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Muzičko-scenski program „Let’s speak English“ u ,,Dušanu Jerković“ (FOTO)


Učenici Osnovne škole ,,Dušan Jerković“ i Stručno veće nastavnika engleskog jezika 4. juna 2018.g. organizovali su muzičko-scenski program pod nazivom „Let’s speak English“. Kroz pesme, skečeve, recitacije i kratke šale učenici su publici uspeli da prenesu humor, običaje i kulturu Velike Britanije, a pre svega da pokažu koliko vole i rado uče engleski jezik. U programu su učestvovali učenici od I do VIII razreda, a mnogobrojna publika, koju su činili roditelji, bake, deke i kolege iz škole i iz drugih užičkih škola, svaku izvedenu tačku nagradila je gromoglasnim aplauzom.

Učenici II razreda maestralno su izveli pesmu “Summer Song” uz adekvatan scenski nastup koji je sadržao modne dodatke poput šešira, kačketa, sandala, letnjih haljinica i šortseva. Za recitaciju pesama o ljubavi bile su zadužene dve učenice VII razreda. Ništa manje interesantne nisu bile pesme ”Animal Friends” i “Party Freeze and Train” u izvođenju dobro pripremljene grupe prvaka. Publika je bila prijatno iznenađena čuvši zvuke klavira i izvanredne vokalne sposobnosti učenica osmog razreda u pesmi “Nobody Can Drag Me Down”.
Kulturu i običaje Velike Britanije posebno su dočarali učenici IV razreda svojim izvanrednim glumačkim umećem. Poslednja tačka je bila posebno zanimljiva zbog zajedničkog nastupa nastavnice engleskog jezika i učenice II razreda, koje su u duetu otpevale poznatu pesmu ”Rolling In The Deep”.
Zbog pozitivnih reakcija publike, a naročito zbog afirmativnih kritika koleginica iz drugih škola, postoji velika mogućnost da će ovaj program postati tradicionalan.

 

   

    

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Deda sumnjiv za uznemiravanje 15-ak žena, pola maloletno

Oglasna Tabla

ZZJZ: Voda na plaži ispravna za kupanje

Oglasna Tabla

Minimalna crnogorska potrošačka korpa u junu iznosila 643 eura

Oglasna Tabla