ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Music Vibes Фестивал

Ужице – Фестивал ”Music Vibes” биће одржан у Градском културном центру 10. септембра. Овај фестивал је такмичарског типа са нагласком на квалитетну организацију, промоцију и унапређење културних и музичких дешавања младих. У категоријама (поп, рок) организатори фестивала пружиће могућност младим неафирмисаним извођачима( солистима, групама) као и афирмисаним да буду учесници, промотери, и евентуални победници фестивала у наведеним категоријама.
Жири фестивала је састављен од еминентних музичара поменутих музичких праваца-Владан Ђуричић (Неверне бебе), Немања Савић (Неверне бебе) и Игњат Милићевић -(Механизам).
Жири фестивала ће оцењивати учеснике фестивала бодовањем и у складу са тим изабрати најбоље извођење и доделити прво и друго место у наведеним категоријама. Бодоваће се најбоља ауторска песма за прву награду и најбољи сценски наступ за другу награду. Тежина композиције, квалитет извођења као и креативни приступ музици су битне одлике доброг садржаја бодовања.
Број учесника биће ограничен на максимум 12 у финалном делу.


Основни циљ Фестивала ”Music Vibes” поред свог музичкој садржаја који пружа публици је афирмација младих музичара кроз интерпретацију како својих (ауторских) композиција тако и извођењем и личним музичким печатом композиција које изводе, а нису ауторске.
Тиме унапређујемо културни живот града Ужица и дајемо могућност младима да учествују у креирању музичког садржаја града.
Поред наведеног, организациони одбор Фестивала ”Music Vibes” припремио je и пригодне поклоне који ће бити уручени најбоље пласираним кандидатима, а који ће имати намену да помогну културно-музичко стваралаштву младих музичара.
Фестивал ће такође пружити могућност стручне консултације кандидатима са еминентним члановима жирија, а који ће својим саветима, знањем, и вештинама унаприти развојни пут младим музичарима за јасније позиционирање својих вештина у музичкој индустрији.
Организатор такмичења је удружење “Piano Forte” са Сандром Пауновић Богдановић на челу, уз подршку Монике Пауновић (секретар жирија) и Јелице Стевановић (информатичка подршка).

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Интезивно се ради на решавању проблема мештана Беле Земље

ОГЛАСНА ТАБЛА

Расписан конкурс за доделу градских стипендија за ученике средњих школа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нове цене природног гаса за јавно снабдевање од 1. новембра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Цена дизела и бензина остаје иста у наредних седам дана

ОГЛАСНА ТАБЛА

Михољски сусрети села сутра у Злакуси

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Music vibes“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Књижевно вече посвећено словенској митологији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Светски дан чистих планина

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Светог Јоакима и Ану

ОГЛАСНА ТАБЛА