Огласна табла
НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Music Vibes Фестивал

Ужице – Фестивал ”Music Vibes” биће одржан у Градском културном центру 10. септембра. Овај фестивал је такмичарског типа са нагласком на квалитетну организацију, промоцију и унапређење културних и музичких дешавања младих. У категоријама (поп, рок) организатори фестивала пружиће могућност младим неафирмисаним извођачима( солистима, групама) као и афирмисаним да буду учесници, промотери, и евентуални победници фестивала у наведеним категоријама.
Жири фестивала је састављен од еминентних музичара поменутих музичких праваца-Владан Ђуричић (Неверне бебе), Немања Савић (Неверне бебе) и Игњат Милићевић -(Механизам).
Жири фестивала ће оцењивати учеснике фестивала бодовањем и у складу са тим изабрати најбоље извођење и доделити прво и друго место у наведеним категоријама. Бодоваће се најбоља ауторска песма за прву награду и најбољи сценски наступ за другу награду. Тежина композиције, квалитет извођења као и креативни приступ музици су битне одлике доброг садржаја бодовања.
Број учесника биће ограничен на максимум 12 у финалном делу.


Основни циљ Фестивала ”Music Vibes” поред свог музичкој садржаја који пружа публици је афирмација младих музичара кроз интерпретацију како својих (ауторских) композиција тако и извођењем и личним музичким печатом композиција које изводе, а нису ауторске.
Тиме унапређујемо културни живот града Ужица и дајемо могућност младима да учествују у креирању музичког садржаја града.
Поред наведеног, организациони одбор Фестивала ”Music Vibes” припремио je и пригодне поклоне који ће бити уручени најбоље пласираним кандидатима, а који ће имати намену да помогну културно-музичко стваралаштву младих музичара.
Фестивал ће такође пружити могућност стручне консултације кандидатима са еминентним члановима жирија, а који ће својим саветима, знањем, и вештинама унаприти развојни пут младим музичарима за јасније позиционирање својих вештина у музичкој индустрији.
Организатор такмичења је удружење “Piano Forte” са Сандром Пауновић Богдановић на челу, уз подршку Монике Пауновић (секретар жирија) и Јелице Стевановић (информатичка подршка).

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас славимо Зачеће Светог Јована Претече и Крститеља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба “Ужички Минотаур” у Галерији Рефлектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Концерт за Дан града: Џенан Лончаревић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Удружење малинара Србије: Откупљивачи делују монополски, смањују откупну аконтну цену малина

ОГЛАСНА ТАБЛА

Србија ће скупо плаћати нафту због хрватске блокаде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Оливера Јевтић најбоља на Ади Циганлији у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за четвртак – 6. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Милица из Пожеге има само 19 година и успешно се бави дресуром паса, од малих ногу и најопаснијим керовима прилазила је без страха

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кад ученици засуку рукаве и среде цело школско двориште (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА