17.8 C
Uzice
август 19, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI FOTO RAZGLEDNICA

MOGUĆE RESTRIKCIJE VODE U BAJINOJ BAŠTI

Javno komunalno preduzeće “12. septembar” Bajina Bašta obaveštava sve gradjane, a posebno korisnike gradskog vodovoda da je poslednjih dana zbog visokih dnevnih temperatura evidentirana vanredno visoka dnevna i noćna potrošnja vode u svim delovima grada.

Osim toga, radom ekipa na terenu, evidentiran je isto tako neodgovorаn i neprimereno visok stepen neracionalne potrošnje i rasipanja vode za piće.Dnevni protokoli koji se vode na crpnom postrojenju ukazuju na izrazito smanjen dotok vode u zonu vodoizvorišta, što direktno utiče na količinu vode koja se može pumpati i prepumpavati u postojeće rezervoarske kapacitete, bez obzira na punu pogonsku spremu pumpnih agregata i prateće opreme.

Zbog svega prethodno navedenog, Javno komunalno preduzeće “12. septembar” apeluje na sve svoje sugradjane da čuvaju vodu, da je štede i racionalno koriste, jer nas i dalje očekuje period sa malo padavina i visokim temperaturama, kako ne bi dolazilo do noćnih i dnevnih restrikcija u snabdevanju vodom, svih delova grada.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas sunčano i veoma toplo

Oglasna Tabla

Данас је Преображење Господње

Oglasna Tabla

Uz prelep ambijent pobeda Slobode na početku sezone

Oglasna Tabla