ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Мобилна апликација ЕПС „Увид у рачун” на услузи потрошачима

Електропривреда Србије пустила је у рад мобилну апликацију „Увид у рачун”, путем које домаћинства и мали купци имају могућност да на мобилном телефону, на веома једноставан начин прате потрошњу електричне енергије, плате рачуне, провере месечне задужења и уплате три године уназад, као и да добију обавештења и уложе приговор.

Мобилна апликација „ЕПС Увид у рачун” доступна је корисницима на платформама иОС и Андроид и бесплатно се може преузети на Гоогле Плаy и Апп Сторе продавницама, саопштио је ЕПС.

„Мобилна апликација је наставак процеса дигитализације услуга Електропривреде Србије. То је важан корак у нашем настојању да олакшамо купцима како приступ рачуну, тако и плаћању. Истовремено, број корисника нашег портала Увид у рачун је у константном порасту. Тренутно имамо више од 380.000 корисника, што значи да грађани све више препознају бројне бенефите коришћења таквих услуга“, рекао је извршни директор за послове снабдевања у ЕПС Радован Станић.

Станић је подсетио и да свако ко се определи да рачун за електричну енергију добија електронским путем, уместо у папирној форми, већ од првог наредног рачуна остварује право на попуст од 50 динара.

Извор: ГЗС/Тањуг
Фото:ПринтСкрин

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 18.05.2024.

Викенд дијета за брзо прочишћење организма: Ево шта треба да једете да бисте се стесали

Може ли стид да нас учини бољом особом

Временска прогноза за недељу, 19. мај 2024.

Најављен збор у недељу у Луновом Селу

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце