ОГЛАСНА ТАБЛА
БАЈИНОБАШТАНСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Младић из Бајине Баште смислио превару уз помоћ које је у Београду зарадио три милиона динара

Младић Б.А. (23) из Бајине Баште ухапшен је у родној кући због сумње да је издавајући непостојећи стан на Карабурми у Београду преварио више особа, сумња се да је на овај начин зарадио око три милиона динара за свега 20 дана.

Према незваничним сазнањима, Б. А. је ухапшен у петак због сумње да је преварио више од 30 особа. Б.А. је ухапшен у Бајиној Башти у кући својих родитеља због сумње да је преварио на десетине људи тражећи им да му за изнајмљивање стана плате унапред. Сумња се да је на овај начин противправно зарадио око три милиона динара! Разлог који је наводио углавном је био то да има много заинтересованих, али и то што је он у Црној Гори – објаснио је извор упознат са случајем.

Он је додао да је након хапшења у Бајиној Башти Б.А. доведен у Младеновац где је била поднета пријава против њега.

– Б.А. је саслушан у тужилаштву и суд му је одредио притвор до 30 дана – рекао је саговорник.

Једна од преварених девојка објаснила је за Информер до детаља како је преварена.

– Видела сам оглас да се издаје стан на Карабурми у Београду. У огласу су биле фотографије просторија, адреса, али и број телефона власника који га издаје. Када смо се први пут чули Б.А. је потврдио да издаје стан, али да морамо све да се договоримо преко телефона јер није у Србији – објашњава саговорница и додаје:

– Нисам видела проблем у томе. Стан ми се допао и искрено имала сам велику жељу да га изнајмим. Одмах је имао спремљену причу како има велику потражњу за стан као и да му нуде да му плате чак и годину дана унапред. Понудила сам му да му платим три месеца и то дан пошто смо се договорили. Он ми је послао своја документа, и жиро рачун на који да му уплатим новац, то је био још један од разлога што сам му поверовала одмах – прича једна од жртви Б.А.

Како је објаснила прва сумња створила је се када ме је поново контактирао и тражио још новца, јер су му наводно родитељи тражили да се обезбеди.

– Тада сам први пут посумњала и тражила тачну адресу стана како бих неког послала да ми провери тај стан, јер ми је објашњавао да није тачно наведена адреса у огласима. Па ми је накнадно написао адресу која је на око 300 метара од наведене – каже девојка и додаје да је тада послала пријатеља да провери адресу.

Међутим како је истакла тог стана, о ком је он причао није било.

– Тада сам схватила да стан заправо не постоји. Звала сам га рекао ми је да је лош домет и да ће ме звати увече. У међувремену сам контактирала полицију и сазнала да се ради о превари и да сам ја у низу жртава. Ипак, он се увече јавио, када сам му рекла да сам га пријавила у полицији нимало се није узбудио због тога – каже саговорница Информера која није желела да јој објављујемо име и додаје:

– Рекао ми је да се ништа не води на његово име, као и да има потврде свих надлежних лекара је луд. Казао је да му заправо не могу ништа јер ће ме сви питати зашто сам дала новац лудом човеку. А колико је заправо безобразан сведочи и чињеница да ми је сам рекао да је на исти начин преварио 30 особа, да је зарадио око три милиона и да му нико не може ништа – каже очајна девојка коју је овај преварант оштетио за 70.000 динара.

Према њеним речима касније је сазнала да је Б.А. из Бајине Баште, да није био у Црној Гори, као и да је наводно коцкар.

Информер

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У Србији пре подне киша, после подне разведравање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Гром до темеља спалио још једну кућу у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Филм „Златибор планина богова“ представљен златиборској публици (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Председници општина Пожега и Прибој поднели оставке

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору почело Балканско првенство у планинарској оријентацији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови састанак синдиката и представника Владе заказан за 5. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики успех ужичких школских библиотекарки

ОГЛАСНА ТАБЛА

Врхунско ЈЕЛО са кромпиром и кобасицама: Предлог за савршен ручак (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 30. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА