OГЛАСНА ТАБЛА
СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Млади ужички спортиста наставља са добрим резултатима водећи у сениорском и у јуниорском делу првенства

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

  • Прво место на Првенству Србије за јуниоре
  • Два трећа места на Првенству Србије за сениоре 

Након одличних резултата којима је започео нову сезону – трећег места на балканском турниру Balkan pool tour, првог места на Првенству Србије за сениоре и првог места на Првенству Србије за јуниоре – Лазар Костић (16), члан СБК „Масе“ из Ужица, наставио је да ниже успехе.

На трећем турниру Првенства Србије за сениоре, у дисциплини десетка, који је одржан у првој половини маја у БК „Old brick“ у Сомбору, у конкуренцији 51 играча,  Лазар је заузео одлично треће место. После четири меча, у којима је однео сигурне победе, изгубио је у полуфиналу од Алексе Пецеља, нашег најбољег играча и европског шампиона у категорији до 23 године.

Трећи турнир Првенства Србије за јуниоре, у дисциплини десетка, одржан је претпрошлог викенда у БК „Кварт“ у Новом Саду. У веома оштрој конкуренцији саиграча из јуниорске репрезентације, Лазар Костић је заузео прво место, победивши у финалу Луку Бугарског, члана СБК „Кварт“ из Новог Сада.  

Протеклог викенда Лазар је наступао на Четвртом турниру Првенства Србије за сениоре, на коме је играна дисциплина осмица. У БК „Кварт“ у Новом Саду, у конкуренцији 40 играча, Лазар је показао висок ниво игре и стабилност, потврдивши добру форму. Након четири одиграна меча, изгубио је у полуфиналу од Немање Трифуновића, играча СБК „Кварт“ из Новог Сада.

Успешни наступи на турнирима у првом делу сезоне омогућили су Лазару Костићу да на летњу паузу оде као водећи на Првенству Србије и у сениорској и у јуниорској конкуренцији.

Добри резултати подстрек су за још интензивнији рад будући да шеснаестогодишњег Ужичанина крајем јула очекује учешће на Европском јуниорском првенству у Бугарској.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Концерт Биље Крстић поводом Дана Општине Чајетина

Oglasna Tabla

Данас полагање мале матуре

Oglasna Tabla

Конзервирана чесма на Тргу Светог Саве

Oglasna Tabla

У ужичком породилишту рођене три бебе

Oglasna Tabla

ГСС у сменама мотри на овим српским планинама: За њих не постоји препрека када су људски животи у питању

Oglasna Tabla

Пред нама сунчан и топао дан, температура до 34 степена

Oglasna Tabla

Најмасовнија манифестација на води, Дринска регата заказана за јул: Очекује се преко 100.000 људи

Oglasna Tabla

Сутра почиње завршни испит за ученике осмог разреда

Oglasna Tabla

Страховито олујно невреме погодило ужички крај, на најјачем удару нашло се село Буар

Oglasna Tabla