ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ

Млади ужички спортиста наставља са добрим резултатима водећи у сениорском и у јуниорском делу првенства

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

  • Прво место на Првенству Србије за јуниоре
  • Два трећа места на Првенству Србије за сениоре 

Након одличних резултата којима је започео нову сезону – трећег места на балканском турниру Balkan pool tour, првог места на Првенству Србије за сениоре и првог места на Првенству Србије за јуниоре – Лазар Костић (16), члан СБК „Масе“ из Ужица, наставио је да ниже успехе.

На трећем турниру Првенства Србије за сениоре, у дисциплини десетка, који је одржан у првој половини маја у БК „Old brick“ у Сомбору, у конкуренцији 51 играча,  Лазар је заузео одлично треће место. После четири меча, у којима је однео сигурне победе, изгубио је у полуфиналу од Алексе Пецеља, нашег најбољег играча и европског шампиона у категорији до 23 године.

Трећи турнир Првенства Србије за јуниоре, у дисциплини десетка, одржан је претпрошлог викенда у БК „Кварт“ у Новом Саду. У веома оштрој конкуренцији саиграча из јуниорске репрезентације, Лазар Костић је заузео прво место, победивши у финалу Луку Бугарског, члана СБК „Кварт“ из Новог Сада.  

Протеклог викенда Лазар је наступао на Четвртом турниру Првенства Србије за сениоре, на коме је играна дисциплина осмица. У БК „Кварт“ у Новом Саду, у конкуренцији 40 играча, Лазар је показао висок ниво игре и стабилност, потврдивши добру форму. Након четири одиграна меча, изгубио је у полуфиналу од Немање Трифуновића, играча СБК „Кварт“ из Новог Сада.

Успешни наступи на турнирима у првом делу сезоне омогућили су Лазару Костићу да на летњу паузу оде као водећи на Првенству Србије и у сениорској и у јуниорској конкуренцији.

Добри резултати подстрек су за још интензивнији рад будући да шеснаестогодишњег Ужичанина крајем јула очекује учешће на Европском јуниорском првенству у Бугарској.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Рецепт за домаћи кечап: Потребно вам је само неколико састојака, а готов је за само пар минута

Идентификован дванаестогодишњак који је школама слао лажне дојаве о бомбама, родитељима кривичне пријаве

Објаве на друштвеним мрежама као траг полицији, грађани и анонимно могу да помогну у хапшењу

Наступ групе „Банат и бандити“

Пријаве за „Најдомаћина 2024“ до 30. септембра текуће године

И сунце и облаци и киша – температура у благом паду

Србији недостаје ових 20.000 радника: Плате веће од оних које примају професори и лекари, а не треба факултет

Градоначелница на Другој националној конференцији „Србија – наша породица“

До сада 583 мајке уз подршку државе обезбедиле дом својим породицама