0.7 C
Uzice
фебруар 19, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Mladi Užica donarili klima uređaj Društvu MNRO „Anđeli“

Unija studenta Užica i Unija užičih srednješkolaca nedavno su organizovali žurku humanitarnog karaktera na kojoj su prikupljali sredstava za humanitarne svrhe i odlučili su da od te sume doniraju klima uređaj Društvu za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama “Anđeli” iz Užica. Klima uređaj će korisnicima usluga ovog Društva  biti predat u petak 28. septembra.

Ove  dve organizacije mladih koje su u poslednjih nekoliko godina uzele sebi na zadatak da pokrenu školsku i studentsku populaciju Zlatiborskog okruga u rešavanju pitanja koja se tiču njihovog aktuelnog položaja u društvu kao i kreiranju sopstvene budućnosti u boljem okruženju, postale su prepoznatljive po humanitarom radu kojim ne samo što pomažu one kojima je to potrebno, već kroz ovakve aktivnosti  i promovišu empatiju, solidarnost i brigu za sve socijalne kategorije društva.

U ranijem periodu Unija studenata Užica i Unija užičkih srednješkolaca prikupili su i donirali 60.000 dinara za operaciju vida, đaka prvaka iz Sevojna, Miodraga Hadžimurtovića, 141. 000 dinara kupovinu ultrazvučnog aparata neophodnog za pokretanje Centra za vantelesnu oplodnju za našu bolnicu, a nakon donacije klima uređaja Društvu MNRO “Anđeli” , iz  ove dve organizacije mladih poručuju da i nastavljaju sa svojim humanitarnim radom i u budućnosti.

Izvor:pasaz.rs/Milunka Nikolić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Dejan Petrović: „Moj otac za mene je najbolji trubač“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Užice, grad koji je bio republika

Oglasna Tabla

Počeli geotehnički istaržni radovi za potrebe izgradnje mosta na Starom gradu

Oglasna Tabla