OGLASNA TABLA
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Misterija potpećkog jezera – ko je nesrećni muškarac? Današnja obdukcija će pokazati njegov indetitet

Obdukcija će biti izvršena danas u bolnici u Prijepolju
Više javno tužilaštvo u Užicu naložilo je obdukciju tela muškarca koje je juče u fazi raspadanja pronađeno kako pluta u jednoj uvali Potpećkog jezera kod Priboja, tri kilometra od brane ove hidroakumulacije na Limu.

Obdukcija će biti izvršena danas u bolnici u Prijepolju, da bi se utvrdio uzrok smrti lica koje se još uvek vodi kao NN, kao i da bi se uzeo uzorak DNK radi utvrđivanja identiteta.

Spoljnim pregledom tela, na kome su se nalazile farmerice, dukserica i patike, nije bilo moguće utvrditi ko je nesrećni muškarac koji je, po svemu sudeći, duže vreme mrtav. Prema saznanjima iz Policijske uprave Prijepolje, nijedan muškarac iz ovog područja se ne vodi kao nestao, sa izuzetkom Z. Ž. (53) iz Prijepolja koji je 25. januara ove godine u mestu Bistrica, desetak kilometara uzvodno od Potpećkog jezera, automobilom sleteo u nabujali Lim.

Sutradan su ronioci Žandamerije otpočeli potragu koja je obustavljena zbog loših uslova. Mesec dana kasnije na dnu reke, blizu mesta gde je Z. Ž. sleteo u Lim, njegov automobil je lociran i izvučen, ali u njemu nije bilo tela vozača koga je matica izvukla kroz otvoren prozor i verovano odnela nizvodno.

Posle izvršene obdukcije, rečeno nam je u Višem javnom tužilaštvu u Užicu, porodica Z. Ž. će biti pozvana da na osnovu odeće na juče pronađenom telu pokuša da prepozna da li je u pitanju njihov srodnik.

Izvor: srbijadanas.com / Foto: Youtube/Printscreen/AgroTV Srbija

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

“Nemojte me pipati, molim vas!” Učenika iz Užica seksualno zlostavljao taksista koji ga je vozio na maturski ispit. Policija odmah privela napasnika!

Oglasna Tabla

Od sutra stroga kontrola – svi uređaji policije otkrivaće pijane i drogirane vozače

Oglasna Tabla

Najbolje užičko-Najveći pećinski portal na Balkanu

Oglasna Tabla

Zašto nikako ne smete da stavljate krastavac i paradajz zajedno u salatu

Oglasna Tabla

Otkrila je Novaka, proglašena za jednog od najboljih trenera na svetu, a od svog radase nije obogatila: Ovo je priča o legendarnoj Jeleni Genčić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan velnesa obeležen na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Održano školsko takmičenje u ribolovu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Biblioteka vas čeka

Oglasna Tabla

I jutros smo platili Titov dug: Legla nam je rata od 20 miliona evra

Oglasna Tabla