0.2 C
Uzice
фебруар 19, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Misica se udala uz narodne običaje

NAŠA prošlogodišnja predstavnica na izboru za mis sveta u Kini Anđelija Rogić (24) i marketinški stručnjak iz Pančeva Milan Ilić (28) priredili su prošlog vikenda gala svadbeno veselje u Gorjanima kod Užica, za oko 300 zvanica. Mada će građansko i crkveno venčanje biti uskoro održano u Pančevu, par je odlučio da pre toga organizuju slavlje u mladinom zavičaju za njenu rodbinu i prijatelje, uz poštovanje običaja tog kraja.

Mlada je mladoženju dočekala u narodnjoj nošnji, a Milan je morao da ispoštuje jedan od glavnih običaja na svadbama – gađanje jabuke. Za dobru atmosferu na veselju bio je zadužen Ivan Jovanović, prošlogodišnji dobitnik nagrade „Zlatna truba“, koju „Večernje novosti“ tradicionalno dodeljuju na Saboru u Guči.

– Želeli smo da ispoštujemo običaje, koji su vezani za moj zavičaj – kaže za „Novosti“ Anđelija Rogić, koja se sa budućim suprugom bavi i izradom muške ručne, unikatne obuće. – Imala sam dve haljine na svadbi sa etno-motivima a kreirala ih je Nataša Župac. To su modeli iz njene nove kolekcije koji će biti predstavljaeni krajem septembra na „Fešn viku“ u Milanu.

Anđelija i Milan su u vezi gotovo dve godine i planiraju da žive u Pančevu. Srpska lepotica naglašava da nema velike ambicije kada je reč o manekenstvu.

– Namera mi je da se posvetim onome što je najvažnije, a to je porodica – priča nam Anđelija. – Modeling je ostao moj hobi, usputna stvar kojom ću se možda baviti da se ne zaboravi šta sam radila. Moja misija na svetskom izboru u Kini bila je da predstavim našu zemlju, kulturu i tradiciju. Učešće na takmičenju za mis Srbije desilo mi se sasvim slučajno, kada me je prijavio drug.

Bivša mis Srbije je završila Učiteljski fakultet u Beogradu i ističe da bi volela da se tome posveti, jer rad sa decom inspiriše i oplemenjuje čoveka. Otkriva nam i čime ju je osvojio životni partner:

– Privukla su me i Milanova dobrota, njegova spontanost i ljudskost. Veoma je brižan prema meni. Bio je tu kad je trebalo i pokazao da je pravi čovek za mene.

Izvor: novosti.rs / Foto: Dragan Karadarevic

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Dejan Petrović: „Moj otac za mene je najbolji trubač“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Užice, grad koji je bio republika

Oglasna Tabla

Počeli geotehnički istaržni radovi za potrebe izgradnje mosta na Starom gradu

Oglasna Tabla