27.8 C
Uzice
јун 27, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Misica se udala uz narodne običaje

NAŠA prošlogodišnja predstavnica na izboru za mis sveta u Kini Anđelija Rogić (24) i marketinški stručnjak iz Pančeva Milan Ilić (28) priredili su prošlog vikenda gala svadbeno veselje u Gorjanima kod Užica, za oko 300 zvanica. Mada će građansko i crkveno venčanje biti uskoro održano u Pančevu, par je odlučio da pre toga organizuju slavlje u mladinom zavičaju za njenu rodbinu i prijatelje, uz poštovanje običaja tog kraja.

Mlada je mladoženju dočekala u narodnjoj nošnji, a Milan je morao da ispoštuje jedan od glavnih običaja na svadbama – gađanje jabuke. Za dobru atmosferu na veselju bio je zadužen Ivan Jovanović, prošlogodišnji dobitnik nagrade „Zlatna truba“, koju „Večernje novosti“ tradicionalno dodeljuju na Saboru u Guči.

– Želeli smo da ispoštujemo običaje, koji su vezani za moj zavičaj – kaže za „Novosti“ Anđelija Rogić, koja se sa budućim suprugom bavi i izradom muške ručne, unikatne obuće. – Imala sam dve haljine na svadbi sa etno-motivima a kreirala ih je Nataša Župac. To su modeli iz njene nove kolekcije koji će biti predstavljaeni krajem septembra na „Fešn viku“ u Milanu.

Anđelija i Milan su u vezi gotovo dve godine i planiraju da žive u Pančevu. Srpska lepotica naglašava da nema velike ambicije kada je reč o manekenstvu.

– Namera mi je da se posvetim onome što je najvažnije, a to je porodica – priča nam Anđelija. – Modeling je ostao moj hobi, usputna stvar kojom ću se možda baviti da se ne zaboravi šta sam radila. Moja misija na svetskom izboru u Kini bila je da predstavim našu zemlju, kulturu i tradiciju. Učešće na takmičenju za mis Srbije desilo mi se sasvim slučajno, kada me je prijavio drug.

Bivša mis Srbije je završila Učiteljski fakultet u Beogradu i ističe da bi volela da se tome posveti, jer rad sa decom inspiriše i oplemenjuje čoveka. Otkriva nam i čime ju je osvojio životni partner:

– Privukla su me i Milanova dobrota, njegova spontanost i ljudskost. Veoma je brižan prema meni. Bio je tu kad je trebalo i pokazao da je pravi čovek za mene.

Izvor: novosti.rs / Foto: Dragan Karadarevic

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Požega dobija najmlađeg predsednika u Srbiji

Oglasna Tabla

Užički osnovci oduševljeni boravkom u Sočiju (VIDEO)

Oglasna Tabla

Милош Чолић – „Данас нема одговорности за изговорену реч“ (ВИДЕО)

Oglasna Tabla