17.6 C
Uzice
октобар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Miroslav Rađen: Zlatibor najposećenija destinacija regije Zapadna Srbija (VIDEO)

Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu pored stalnih članica Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, predstavile su se turističke organizacije Čačka i Dragačeva što, po rečima direktor TO regije Zapadna Srbija Miroslav Rađena, doprinosi još boljem kvalitetu turističke ponude ovog kraja. U centru pažnje bila je ponuda Zlatibora, kao najznačajnije destinacije u ovoj regiji.

U centralnom delu hale 4 veliku pažnju privukao je štand Turističke organizacije regije Zapadna Srbija u okviru koje se predstavilo 12 destinacija. Na bogato pripremljenim štandovima promovisane su brojne manifestacije: Sabor trubača u Guči, Nušićijada u Ivanjici, Arlem u Arilju, a posebna pažnja posvećena je obeležavanju 800 godina manastira Mileševa. Direktor TO regije Zapadna Srbija Miroslav Rađen kaže da je po mišljenju kolega iz ostalih delova Srbije ova turistička regija najuspešnija.

„Posle Beograda naša regija ima najveći turistički promet. Ono što je značajno je što je veliki broj destinacija koncentrisano na malom prostoru i mogu se obići za sedam do deset dana uz kvalitetne programe. Najposećenija destinacija Zlatibor organizuje jednodnevne izlete koje organizuju agencije. Posećuju i ostale delove regije, tako da je to dodatni kvalitet za turiste jer oni uvek traže neke dodatne sadržaje“, istakao je Rađen.

Svoju ponudu predstavili su i brojni hoteli i turističke agencije sa Zlatibora, kao i SB Čigota, i to na štandu Privredne komore Srbije i TO regije Zapadna Srbija. Program za letnju turističku sezonu predstavio je Dino park Zlatibor. Vaskršnji karneval, prvomajski maskembal i dečije kulturno leto samo su neki od sadržaja koje Dino park priprema ovaj za svoje posetioce.

Izvor:zlatiborpress.rs/Dragana Rosić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Na prodaju tri placa u bivšoj kasarni: 130 ari zemlje nudi se za 819.000 evra

Oglasna Tabla

Pomeranje kazaljki u noći između subote i nedelje

Oglasna Tabla

Asfaltirano pet putnih pravaca u Gorjanima

Oglasna Tabla

Javni poziv za sufinansiranje troškova vantelesne oplodnje u 2019. godini

Oglasna Tabla

Skandal u Arilju-Došli da odigraju humanitarnu akciju dočekale ih zaključane prostorije stadiona

Oglasna Tabla

Akcija prikupljanja otpada na Tić polju

Oglasna Tabla

Novi Zakon od decembra: Nemaš dokaz o poreklu imovine, porez 75 procenata

Oglasna Tabla

Nebojša Đurić – Volja je pokretač svega

Oglasna Tabla

Objavljen poziv za nabavku i ugradnju postrojenja i opreme za energetsku sanaciju / rekonstrukciju objekata u Paraćinu, Kruševcu i Užicu

Oglasna Tabla