Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Miroslav Rađen: Zlatibor najposećenija destinacija regije Zapadna Srbija (VIDEO)

Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu pored stalnih članica Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, predstavile su se turističke organizacije Čačka i Dragačeva što, po rečima direktor TO regije Zapadna Srbija Miroslav Rađena, doprinosi još boljem kvalitetu turističke ponude ovog kraja. U centru pažnje bila je ponuda Zlatibora, kao najznačajnije destinacije u ovoj regiji.

U centralnom delu hale 4 veliku pažnju privukao je štand Turističke organizacije regije Zapadna Srbija u okviru koje se predstavilo 12 destinacija. Na bogato pripremljenim štandovima promovisane su brojne manifestacije: Sabor trubača u Guči, Nušićijada u Ivanjici, Arlem u Arilju, a posebna pažnja posvećena je obeležavanju 800 godina manastira Mileševa. Direktor TO regije Zapadna Srbija Miroslav Rađen kaže da je po mišljenju kolega iz ostalih delova Srbije ova turistička regija najuspešnija.

„Posle Beograda naša regija ima najveći turistički promet. Ono što je značajno je što je veliki broj destinacija koncentrisano na malom prostoru i mogu se obići za sedam do deset dana uz kvalitetne programe. Najposećenija destinacija Zlatibor organizuje jednodnevne izlete koje organizuju agencije. Posećuju i ostale delove regije, tako da je to dodatni kvalitet za turiste jer oni uvek traže neke dodatne sadržaje“, istakao je Rađen.

Svoju ponudu predstavili su i brojni hoteli i turističke agencije sa Zlatibora, kao i SB Čigota, i to na štandu Privredne komore Srbije i TO regije Zapadna Srbija. Program za letnju turističku sezonu predstavio je Dino park Zlatibor. Vaskršnji karneval, prvomajski maskembal i dečije kulturno leto samo su neki od sadržaja koje Dino park priprema ovaj za svoje posetioce.

Izvor:zlatiborpress.rs/Dragana Rosić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Субвенције за мајке за куповину прве некретнине и у 2023. години

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 4. фебруар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Кикорики“ и „Човек по имену Ото“ – Културни центар Златибор

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији данас киша, на планинама снег

ОГЛАСНА ТАБЛА

Комбуха је право лековито чудо, еликсир младости и дуговечности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови поласци на линији Турица- Севојно

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА