OГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Miroslav Rađen: Zlatibor najposećenija destinacija regije Zapadna Srbija (VIDEO)

Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu pored stalnih članica Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, predstavile su se turističke organizacije Čačka i Dragačeva što, po rečima direktor TO regije Zapadna Srbija Miroslav Rađena, doprinosi još boljem kvalitetu turističke ponude ovog kraja. U centru pažnje bila je ponuda Zlatibora, kao najznačajnije destinacije u ovoj regiji.

U centralnom delu hale 4 veliku pažnju privukao je štand Turističke organizacije regije Zapadna Srbija u okviru koje se predstavilo 12 destinacija. Na bogato pripremljenim štandovima promovisane su brojne manifestacije: Sabor trubača u Guči, Nušićijada u Ivanjici, Arlem u Arilju, a posebna pažnja posvećena je obeležavanju 800 godina manastira Mileševa. Direktor TO regije Zapadna Srbija Miroslav Rađen kaže da je po mišljenju kolega iz ostalih delova Srbije ova turistička regija najuspešnija.

„Posle Beograda naša regija ima najveći turistički promet. Ono što je značajno je što je veliki broj destinacija koncentrisano na malom prostoru i mogu se obići za sedam do deset dana uz kvalitetne programe. Najposećenija destinacija Zlatibor organizuje jednodnevne izlete koje organizuju agencije. Posećuju i ostale delove regije, tako da je to dodatni kvalitet za turiste jer oni uvek traže neke dodatne sadržaje“, istakao je Rađen.

Svoju ponudu predstavili su i brojni hoteli i turističke agencije sa Zlatibora, kao i SB Čigota, i to na štandu Privredne komore Srbije i TO regije Zapadna Srbija. Program za letnju turističku sezonu predstavio je Dino park Zlatibor. Vaskršnji karneval, prvomajski maskembal i dečije kulturno leto samo su neki od sadržaja koje Dino park priprema ovaj za svoje posetioce.

Izvor:zlatiborpress.rs/Dragana Rosić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Слобода у победничком ритму: Ужичани бољи од Мачве (2:1)

Oglasna Tabla

Данас је Свети Пантелејмон, добро је започети посао или кренути на пут

Oglasna Tabla

Не излазите без кишобрана – на снази наранџасти метео-аларм

Oglasna Tabla

Успешно завршен први Хуманитарни турнир у малом фудбалу „Ужице за Космет“ (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Потпуни колапс на Гостуну, формирана колона возила дугачка преко 10 километара

Oglasna Tabla

Пуњени еклери као из посластичарнице: Направите најукуснији домаћи колач са кремастим пуњењем

Oglasna Tabla

Појачана контрола брзине кретања возила

Oglasna Tabla

Завршене летње радионице на Дечјем одељењу НБУ

Oglasna Tabla

Ужичанин Виктор Лукић спасао живот Раду кога је ујео стршљен на мотору

Oglasna Tabla