-5.3 C
Uzice
24 јануара, 2020
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Miroslav Rađen: Zlatibor najposećenija destinacija regije Zapadna Srbija (VIDEO)

Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu pored stalnih članica Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, predstavile su se turističke organizacije Čačka i Dragačeva što, po rečima direktor TO regije Zapadna Srbija Miroslav Rađena, doprinosi još boljem kvalitetu turističke ponude ovog kraja. U centru pažnje bila je ponuda Zlatibora, kao najznačajnije destinacije u ovoj regiji.

U centralnom delu hale 4 veliku pažnju privukao je štand Turističke organizacije regije Zapadna Srbija u okviru koje se predstavilo 12 destinacija. Na bogato pripremljenim štandovima promovisane su brojne manifestacije: Sabor trubača u Guči, Nušićijada u Ivanjici, Arlem u Arilju, a posebna pažnja posvećena je obeležavanju 800 godina manastira Mileševa. Direktor TO regije Zapadna Srbija Miroslav Rađen kaže da je po mišljenju kolega iz ostalih delova Srbije ova turistička regija najuspešnija.

„Posle Beograda naša regija ima najveći turistički promet. Ono što je značajno je što je veliki broj destinacija koncentrisano na malom prostoru i mogu se obići za sedam do deset dana uz kvalitetne programe. Najposećenija destinacija Zlatibor organizuje jednodnevne izlete koje organizuju agencije. Posećuju i ostale delove regije, tako da je to dodatni kvalitet za turiste jer oni uvek traže neke dodatne sadržaje“, istakao je Rađen.

Svoju ponudu predstavili su i brojni hoteli i turističke agencije sa Zlatibora, kao i SB Čigota, i to na štandu Privredne komore Srbije i TO regije Zapadna Srbija. Program za letnju turističku sezonu predstavio je Dino park Zlatibor. Vaskršnji karneval, prvomajski maskembal i dečije kulturno leto samo su neki od sadržaja koje Dino park priprema ovaj za svoje posetioce.

Izvor:zlatiborpress.rs/Dragana Rosić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Unosan biznis: Kozarstvo postalo jedna od najisplativijih grana

Oglasna Tabla

Kroz javno-privatno partnerstvo do novog prevoznika u javnom gradskom i prigradskom prevozu

Oglasna Tabla

Povećane boravišne takse na Zlataru

Oglasna Tabla

Objavljene zbirke zadataka za završni ispit

Oglasna Tabla

Uglavnom sunčano sa temperaturom do devet stepeni

Oglasna Tabla

Veliki podvig našeg sugrađanina Aleksandra u Francuskoj

Oglasna Tabla

Užički đaci na bilbordima Ministarstva prosvete

Oglasna Tabla

Dobri Nenad Đokić spasao kuče iz Đetinje posle 20 dana agonije (VIDEO)

Oglasna Tabla

Sadržaji Narodnog muzeja dostupniji osobama sa invaliditetom

Oglasna Tabla