Већином гласова присутних одборника дипломирани економиста Мирјана Ђурић изабрана је за председницу Градске општине Севојно. У њеном тиму у наредне четири године биће Мијодраг Пејић који ће обављати функцију заменика председника и Милија Кулашевић, Младенко Марковић, Миливоје Јеремић, Борко Вујовић, Верица Маричић, Игор Мариновић и Живан Ршумовић, чланови Општинског већа.

Уз захвалност на поверењу и избору, председница Градске општине Севојно Мирјана Ђурић, истакла је да ће бити  председник свих грађана, и стремити ка томе да се сви проблеми решавају брзо, плански и системски како би општина Севојно била оптимално место за живот, рад, развој и напредак.

“Мотивисана огромном и искреном жељом за напредак наше општине, са тимом својих брижљиво одабраних, способних и одговорних сарадника, окупљених око одличне идеје, уверена сам да ће нам време пред нама донети обиље позитивних промена и да ће то осетити сваки наш грађанин.

Циљ нам је  да свакога дана урадимо нешто ново за бољи живот људи који овде живе, раде и стварају, да урадимо нешто за нашу децу и за наше родитеље, за све нас. Водићу бригу о обичном човеку, пољопривреднику, пензионеру, здравственом и просветном раднику, најмлађима и свим грађанима. Настојаћу да  Севојно буде општина младих, истовремено достојно уважених старијих суграђана, општина напредних људи, задовољних и радосних грађана”.

Новоизабраном руководству Градске општине Севојно обратила се и градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић.

“Верујем али и очекујем да ће у свом мандату новоизабрано руководство радити у служби својих суграђана и реалним планирањем деловати у складу са њиховим потребама. Важно је да додам да је Севојно градска општина која заслужује да има све услове за нормално функционисање и да као таква буде индустријски и привредни центар. Важне и велике ствари смо урадили у Севојну, од челичног цевовода, преко реконструкције амбуланте, путне инфраструктуре али и спортских и културних садржаја и надам се да ћемо оправдати поверење које нам је указано”.

За избор Мирјане Ђурић гласало је 12 од 18 присутних одборника Скупштине Градске општине Севојно, по предвиђеној процедури, тајним гласањем.

Град Ужице