ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Министарство државне управе и локалне самоуправе донирало граду 20 лаптоп рачунара

Ђорђе Дабић државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе уручио је градоначелници Ужица др Јелени Раковић Радивојевић донацију у виду 20 лаптоп рачунара, који ће по речима градоначелнице бити распоређени у ужичке школе и вртиће.

Дабић је у име Министарства државне управе и локалне самоуправе Ужичанима честитао Дан града, истакавши да ретко који град у Србији па и Европи може да се похвали традицијом дугом готово седам векова. Он је изразио задовољство, што је донација уручена баш данас и што ће лаптоп рачунари стићи до ужичких школа и вртића, односно тамо где су најпотребнији.

“Веома је важно рећи и да Влада Републике Србије, када је реч о Ужицу има заиста велике планове за наредну годину. Покрећемо питање обилазнице, убрзо почињу радови издата је грађевинска дозвола и то је нешто што је вома важно за цео Златиборски округ. једнако важан је и тунел испод Кадињаче. Такође, већ почетком наредне године кренуће и радови у Здравственом центру Ужице. То су озбиљни пројекти кроз које ће десетине милиона евра доћи у Ужице. Све ово говори нам да је сарадња Владе Републике Србије са руководством града Ужица на заиста високом нивоу и сигурни смо да нас у наредном периоду очекују и нови пројекти на радост свих грађана.

Да град Ужице и Министарство за државну управу и локалну самоуправу имају одличну сардњу, потврдила је и градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић

“Захваљујући доброј комуникацији финансијској и техничкој  подршци коју имамо рад наше Градске управе сваким даном је бољи и савременији. Тиме су и све услуге које пружамо грађанима све квалитетније. Јединствено управно место, пројекти везани за дигитализацију рада и свакако континуиране обуке и усавршавања наших службеника само су неки од наших заједничких пројеката. И данас се радујемо овој донацији од 20 лаптоп рачунара, која је стигла из ресорног министарства, јер ће сигурно додатно ојачати наше капацитете. Хвала господину Дабићу и наравно министру Мартиновићу на овом, можемо да кажемо рођенданском поклону, у дану када обележавамо Дан града али и на свеукупној подршци коју град добија”.

Градоначелница је истакла да ће лаптоп рачунари наредних дана бити уручени ужичким школама и вртићима.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА