19.7 C
Uzice
октобар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE UŽIČKE VESTI

Milovan Đorić na čelu radne grupe, Dogandžić trener Slobode

Užice – Okolnost da je Opačić ostavku prosledio preko društvenih mreža opredelila je delegate da, najpre, jednoglasno, donese odluku o razrešenju predsednika i članova Upravnog odbora.
Pošto je Božidar Opačić u pismu, koje je stiglo tokom pre podneva, obavestio da raspušta Upravni odbor i da više neće obavljati funkciju predsednika kluba, Skupština Slobode protekla je u skladu sa očekivanjima pristalica krupnih promena u prvoligašu iz Užica.
Zatim je Tihomir Petković, gradonačelnik Užica, predložio da na čelo kluba dođu legende Slobode, da jedino oni mogu da promene stav javnosti o klubu, a da će grad ćefinansijski pomoći.
Umesto izbora novog Upravnog odbora, predložio je da klub do leta vodi radno telo sa ovlašćenjima UO. Zadatak će mu biti da privede prvenstvo kraju i preduzme mere za ozdravljenje kluba.
Na čelo desetočlanog radnog tela izabran je Milovan Đorić, za legendu Slobode, glasalo je 20 članova Skupštine, uz dva uzdržana.
– Čeka nas teško proleće. Nemamo trenera, ni mlađe kategorije, igrači seniorskog tima su na ulici. Već sada smo u Srpskoj ligi, pokušaćemo sportski da tu i ostanemo, ali i da se spremamo za jesen i vidimo gde ćemo da se zadržimo. Hoćemo da se finansijski konsolidujemo, pa, možda, budemo morali i u „beton” ligu. Nastojaćemo, ipak, da ne završimo na dnu – prva je Đorićeva poruka, čije projekcije su bliske idejama čelnika Užica koje prošlog leta nisu dobile podršku članova Skupštine.
Nezvanično se saznaje da će prva odluka radnog tela biti izbor Slobodana Dogandžića za trenera prvog tima.
Uzice – Oglasna Tabla
http://www.zurnal.rs
Foto:Miroslav Jelisavčić – Piko
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Na prodaju tri placa u bivšoj kasarni: 130 ari zemlje nudi se za 819.000 evra

Oglasna Tabla

Pomeranje kazaljki u noći između subote i nedelje

Oglasna Tabla

Asfaltirano pet putnih pravaca u Gorjanima

Oglasna Tabla

Javni poziv za sufinansiranje troškova vantelesne oplodnje u 2019. godini

Oglasna Tabla

Skandal u Arilju-Došli da odigraju humanitarnu akciju dočekale ih zaključane prostorije stadiona

Oglasna Tabla

Akcija prikupljanja otpada na Tić polju

Oglasna Tabla

Novi Zakon od decembra: Nemaš dokaz o poreklu imovine, porez 75 procenata

Oglasna Tabla

Nebojša Đurić – Volja je pokretač svega

Oglasna Tabla

Objavljen poziv za nabavku i ugradnju postrojenja i opreme za energetsku sanaciju / rekonstrukciju objekata u Paraćinu, Kruševcu i Užicu

Oglasna Tabla