6.9 C
Uzice
октобар 15, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

MILAN STAMATOVIĆ: „NE LAJE KERA RADI SELA, VEĆ SEBE RADI!“

Poštovani užički naprednjaci

Znamo da vam je glavni zadatak (gospodine Petkoviću) koji ste dobili od vaših šefova iz Beograda, kako bi ste sačuvali svoju fotelju, upravo ovo što radite u poslednjih nekoliko meseci sa presmešnim pismima kojim napadate svoje prve komšije, predsednika Milana Stamatovića i najuspešniju lokalnu samoupravu u Srbiji. Ovakvo ponašanje vam i priliči, s obzirom da je na poslednjim lokalnim izborima u Užicu pobedio Aleksandar Vučić, a ne Vi, Tihomire Petkoviću, pa je i logično da vam upravo oni diktiraju vaš rad, tačnije nerad.

Podsetićemo Vas da je na prošlogodišnjim parlamentarnim izborima baš Vaš predsednik AV osvojio svega 44 odsto glasova u Užicu, gde je imao jedan od najlošijih rezultata u Srbiji. Naravno, u Čajetini da i ne pominjemo bruku Vas, zlatiborskih naprednjaka, jer Vam je AV osvojio nepunih 20 procenata, dok je Milan Stamatović imao skoro 70 odsto! Na poslednjim predsedničkim izborima, u Užicu i Čajetini, ponovo katastrofalan rezultat Vašeg predsednika, koji već duže vreme nije zadovoljan vašim radom i rezultatima, pa je samo pitanje vremena kada ćete Vi otići u političku istoriju grada Užica. Podsećamo, da ste u Užicu na predsedničkim izborima osvojili 48 odsto, što je drastično manje od rezultata koji je Vaš predsednik imao u ostatku Srbije. Sa rezultatima iz Čajetine bolje da Vam ne stajemo na muku, jer je Milan Stamatović, kao predsednički kandidat, osvojio tri puta više glasova od Vašeg AV!

Smatramo da je mnogo važnije beležiti rezultate i uspehe u vođenju gradova i opština, nego gubiti vreme na nepotrebna prepucavanja, kako bi ste Vi, Tihomire Petkoviću, uspeli da sačuvate svoju fotelju koju, naravno, niste osvojili voljom građana.

Za vreme Vaše vlasti koja traje već pet godina, uspeli ste da Užice potpuno uništite i da napravite kasabu na kraju sveta, od najvećeg grada u zapadnoj Srbiji koji treba da bude centar regiona i, po razvoju, jedna od najuspešnijih lokalnih samouprava u Srbiji.  Dozvolili ste da Vam propadne investicija vredna 15 miliona evra za prečišćavanje otpadnih voda u Gorjanima, dozvolili ste da autoput za Crnu Goru ode preko Ivanjice, a ne preko Užica, aerodrom Ponikve i dalje stoji, bez ideje šta ćete sa njim, putevi u seoskim a i u gradskim mesnim zajednicama izgledaju kao za vreme Drugog svetskog rata. Kako čujemo, i najuspešniju fabriku namenske industrije, „Prvi partizan“, sada hoćete da uništite i stavite pod šapu Vašeg vođe, otvaranjem iste takve fabrike u Uzićima i preuzimanjem poslova koje je do sada radio „Prvi partizan“.

Sigurno je suvišno bilo šta dalje komentarisati i ulaziti u raspravu sa jednom od najgorih vlasti koju je grad Užice ikada u istoriji imao i sa Vama, gospodine Petkoviću, koji ste poslušnik Vaših prijatelja iz Beograda. Za vas, postoji jedna stara vojvođanska narodna koju smo sigurni da vi svakako dobro znate: „Ne laje kera radi sela, već sebe radi!“

 Izvor: Saopštenje „Za Zdravu Srbiju“

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Uživajte u miholjskom letu: Danas sunčano i toplo, temperatura do 29 stepeni

Oglasna Tabla

Dve bronzane medalje za karatiste Užica

Oglasna Tabla

Brze pizza rolnice (video)

Oglasna Tabla

U novom pravoslavnom hramu u Krčagovu obeležena Slava Pokrov Presvete Bogorodice (VIDEO)

Oglasna Tabla

Данас је Покров Пресвете Богородице

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije -„Uplakana Katarina“

Oglasna Tabla

Nedostaje pet miliona evra: Otvaranje aerodroma Ponikve tokom 2020?

Oglasna Tabla

PROGNOZA ZA SLEDEĆU NEDELJU: Kao da je jul, ne oktobar – temperatura do 29!

Oglasna Tabla

MUP: Pojačana kontrola prevoza dece

Oglasna Tabla