Огласна табла
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Mikan i Milijana se vole u inat svima, svadba na jesen

Požega – Milojko Božić i Milijana Bogdanović iz požeškog sela Pilatovići ovih dana obilaze prodavnice u kojima se prodaju venčanice, jer se datum njihovog venčanja približava. Dok šetaju Požegom i zaljubljeno se drže za ruke prolaznici se za njima okreću i vrlo često komentarišu na glas, ali njih dvoje ne haju za komentare, čvrsto rešeni da uskoro ozvaniče svoju ljubav.Razlog brojnih opaski i komentara kada je ovaj par u pitanju jeste razlika u godinama jer Milojku su 74, a Milijana je tek napunila 21. On je skoro dve ipo decenije bio u penziji, kada je Milijana došla na ovaj svet, ali kako tvrde to im ne smeta da se vole i venčaju.

“Svadba je zakazana za 7. septembar i mi jedva čekamo kada će naša ljubav i zvanično biti krunisana brakom. Ne zanima me ko šta misli i priča, Mikana (kako mu tepa) poznajem ceo život, komšije smo i ja sam dolazila kod njega da mu se nađem kada je bio bolestan, tada se naša ljubav rodila”, priča Milijana.
Mikan potvrđuje sve što je ona kazala i dodaje da nije ni slutio da će ga u ovim godinama snaći ovakva ljubav.

Svako ko čuje za ovaj neobičan par prvo pomisli da je u pitanju brak iz interesa, ali Milijana i to demantuje.

“Nas dvoje živimo u našoj drvenoj palati, tu ćemo prezimiti, a na proleće ćemo krenuti sa renoviranjem kuće koju je Mikan davno sagradio, ali koja je sasvim normalna, nema nikakvog luksuza i besa”, tvrdi ona i dodaje da joj je najvažnije da je njena porodica prihvatila njen izbor i za seoske priče ne mari baš mnogo.
Milojko je inače penzioner od 1976. godine i radni vek proveo je u Beogradu, a onda je rešio da penzionerske dane proživi u rodnim Pilatovićima. Renovirao je brvnaru staru preko 200 godina i baš tu kako kaže rodila se njihova ljubav “veća od života i razlike u godinama”.

Izvor: RINA

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Програм ПРО представљен у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Први пут у Ужицу Фестивал хорскe музике

ОГЛАСНА ТАБЛА

Посни колач на води

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сурвајзвери – полигонско такмичење за основце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се славе Младенци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Две медаље за атлетичаре Ужица на кросу Централне Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Променљиво време – облачно и топло до 19 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Милош поштењачина! Пронашао новчаник са преко 200.000 динара, документима, картицама и вратио власнику!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележен јубилеј Педагошког факултета Ужице, 30 година успешног постојања и рада

ОГЛАСНА ТАБЛА