OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Mikan i Milijana se vole u inat svima, svadba na jesen

Požega – Milojko Božić i Milijana Bogdanović iz požeškog sela Pilatovići ovih dana obilaze prodavnice u kojima se prodaju venčanice, jer se datum njihovog venčanja približava. Dok šetaju Požegom i zaljubljeno se drže za ruke prolaznici se za njima okreću i vrlo često komentarišu na glas, ali njih dvoje ne haju za komentare, čvrsto rešeni da uskoro ozvaniče svoju ljubav.Razlog brojnih opaski i komentara kada je ovaj par u pitanju jeste razlika u godinama jer Milojku su 74, a Milijana je tek napunila 21. On je skoro dve ipo decenije bio u penziji, kada je Milijana došla na ovaj svet, ali kako tvrde to im ne smeta da se vole i venčaju.

“Svadba je zakazana za 7. septembar i mi jedva čekamo kada će naša ljubav i zvanično biti krunisana brakom. Ne zanima me ko šta misli i priča, Mikana (kako mu tepa) poznajem ceo život, komšije smo i ja sam dolazila kod njega da mu se nađem kada je bio bolestan, tada se naša ljubav rodila”, priča Milijana.
Mikan potvrđuje sve što je ona kazala i dodaje da nije ni slutio da će ga u ovim godinama snaći ovakva ljubav.

Svako ko čuje za ovaj neobičan par prvo pomisli da je u pitanju brak iz interesa, ali Milijana i to demantuje.

“Nas dvoje živimo u našoj drvenoj palati, tu ćemo prezimiti, a na proleće ćemo krenuti sa renoviranjem kuće koju je Mikan davno sagradio, ali koja je sasvim normalna, nema nikakvog luksuza i besa”, tvrdi ona i dodaje da joj je najvažnije da je njena porodica prihvatila njen izbor i za seoske priče ne mari baš mnogo.
Milojko je inače penzioner od 1976. godine i radni vek proveo je u Beogradu, a onda je rešio da penzionerske dane proživi u rodnim Pilatovićima. Renovirao je brvnaru staru preko 200 godina i baš tu kako kaže rodila se njihova ljubav “veća od života i razlike u godinama”.

Izvor: RINA

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ovo je planina na koju se Sveti Sava popeo sa velikom mukom, a po tome je i dobila ime: Mučanj postaje sve atraktivnija turistička destinacija u Srbiji

Oglasna Tabla

Njena kuća je sređena već u 7 i 20: Zlatna pravila mame šestoro dece za dom bez nereda

Oglasna Tabla

Bolnice u Srbiji prepune, zdravstveni radnici na izmaku a pik se tek očekuje

Oglasna Tabla

Stiže spas: Vakcina protiv korone već u septembru? Testiranje u završnoj fazi

Oglasna Tabla

Iz Čigote apeluju za pomoć

Oglasna Tabla

Sedam čarobnih čajeva koji mogu da zamene veštačku hormonsku terapiju

Oglasna Tabla

Pritvor zbog gađanja banera sa likom Vučića

Oglasna Tabla

Danas ujutru sveže, tokom dana toplije i pretežno sunčano

Oglasna Tabla

Upis u srednje škole: Po prvoj želji upisano 64 odsto đaka

Oglasna Tabla