OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Marko Stevanović na čelu užičkih radikala


Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Užice obaveštava javnost da je na mesto v.d. predsednika Gradskog odbora postavljen Marko Stevanović, tehničar pejzažne arhitekture i dugogodišnji član Srpske radikalne stranke.
Srpska radikalna stranka će u Gradu Užicu u naredne četiri godine nastupati kao vanparlamentarna opozicija i koristiće sva raspoloživa sredstva, kako bi preko javnosti i medija skrenula pažnju na propuste i loše poteze vladajuće koalicije. Namera nam je da se ozbiljno bavimo lokalnim temama i da koristimo svaki kontakt i razgovor sa građanima kako bismo njihove primedbe, probleme i sugestije na rad vlasti izneli u javnost.
„Na današnjoj konferenciji želimo da ukažemo na dva problema: poskupljenje vode i smanjenje budžeta za obrazovanje u našem gradu. Cena vode je poskupela za 18%, što u proseku iznosi oko 200 dinara po prosečnoj porodici. Možda iznos deluje mali, ali sigurno da nije ukoliko pogledamo sve ostale rashode i obaveze koje građani već plaćaju. Takođe se postavlja pitanje zašto do podizanja cene vode dolazi u periodu koronavirusa, kada je obim poslova koje ljudi rade smanjen i kada se očekuje velika kriza. Mnogi naši sugrađani su ostali bez radnih mesta zbog novonastale situacije. Srpska radikalna stranka predlaže da se više radi na popravljanju i zameni dotrajalih vodovodnih instalacija, ali da to ne ide preko leđa građana, već preko nadležnog ministarstva i lokalne samouprave. Na taj način bi se smanjili ogromni gubici vode, koji u našem gradu prelaze i preko 50%“, predlaže Marko Stevanović.
„Druga informacija se odnosi na smanjenje budžeta za obrazovanje, u iznosu od 19 miliona dinara. Šta očekuje naciju i društvo koje štedi na ovakvim stvarima, već znamo. Pitanje za gradsku vlast je zašto ove nepopularne mere nije najavila ili donela pre izbora. Da li građani treba opet da se osećaju iznevereno nakon svih obećanja koja ste pre izbora dali“, postavlja pitanje Stevanović, dodajući da će srpski radikali u Užicu od danas držati redovne nedeljne konferencije za medije, na kojima će iznositi sve probleme svojih sugrađana i ukazivati na nemarne postupke aktuelne gradske vlasti.

Oglasnatabla.info

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

U četvrtak deo Užica bez struje

Oglasna Tabla

Gluvonemi iz Užica ponovo prvaci u državnom prvestvu gluvih i nagluvih Srbije

Oglasna Tabla

Javni poziv za sufinansiranje troškova vantelesne oplodnje u 2020. godini

Oglasna Tabla

Sedmični izveštaj Zavoda za javno zdravlje Užice

Oglasna Tabla

Blagi porast hospitalizovanih u Zlatiborskom okrugu: U bolnici u Užicu pet pacijenata, u Krčagovu 57

Oglasna Tabla

Nema inficiranih učenika u Zlatiborskom okrugu

Oglasna Tabla

Više od 30.000 tužbi građana protiv banaka

Oglasna Tabla

Nagrada Press vitez novinaru Slobodanu Simiću iz Užica

Oglasna Tabla

Podeljeno 400 sadnica javora i jasena (VIDEO)

Oglasna Tabla