Огласна табла
ЗАНИМЉИВОСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Malo drugačiji test ličnosti: Koju ste boju prvo uočili na ovoj slici?

Boja koju ste prvo primetili, reći će vam dosta o vašoj ličnosti.

Testovi zasnovani na ličnom doživljaju ilustracija i slika, kao i optičkim iluzijama, jesu laki, brzi i prilično precizni, smatraju psiholozi. To je samo jedan od razloga zbog kojeg su toliko popularni, posebno na društvenim mrežama.

Osim što vežbaju naše mentalne sposobnosti i vid, ovakvi testovi su vrlo zabavni, jer možete otkriti nešto novo o sebi i svojoj ličnosti.

Pogledajte sliku i u tekstu ispod pronađite boju koju ste prvo uočili, i pročitajte šta ona simbolizuje.

Tamnoplava

Ako ste prvo uočili tamnoplavu, to je znak da ste perfekcionista. Volite sve da analizirate i vrlo ste dobri u tome. Nikada ne donosite odluke brzopleto, i uvek uzimate u obzir sve činjenice. Prijatelje birate pažljivo, tek kada se ispostavi da su svojim postupcima zaslužili vašu odanost.

Romantika vam nije jača strana, što ne znači da ste lišeni emocija, samo ih ne stavljate na prvo mesto. Estetika vam je veoma važna u svemu, pa tako i u odabiru partnera.

Žuto-zelena

Žuto-zelena označava da je vaš životni moto rečenica: „Lako ćemo“. Vi ste opuštena osoba koja ne trpi pritisak, i ne stresirate se bez razloga. Lako se prilagođavate svakoj situaciji jer uvek gledate „širu sliku“.

To što prihvatate ljude sa svim njihovim manama i vrlinama, ne znači da ih ne vidite realno. U ljubavi ste lišeni ljubomore i sujete, ali zabog tog ležernog stava često „nastradate“.

Tirkizna

Ako ste prvo uočili tirkiznu, to znači da vi u svemu vidite umetnost. Kreativni ste i maštoviti, a krasi vas i radoznao um. Uvek ste u potrazi za novim avanturama, uživate u otkrivanju novih stvari, bilo da je reč o jelima koje nikada niste probali ili zemljama koje nikad niste posetili.

Rizik vas privlači, zbog čega niste idealan partner za one koji žele stabilnu vezu. Lako se zaljubljujete, ali isto tako se i brzo „ohladite“.

foto: Printskrin/BRIGHTSIDE.ME

Izvor:magazin.novosti.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Петар Божовић сјајан на првенству Балкана за ветеране

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфо-центар Пописа 2022 почео са радом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Попис почиње у суботу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обавештење – Пројекције на мултимедијалној фонтани

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији расте као коров, а најздравији је природни лек на свеету: Лечи срце и смирује живце! Ево како се користи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечне зараде жена у домаћем ИТ сектору 1.300 евра, мушкараца 1.700

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено седам беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас променљиво време, киша местимично

ОГЛАСНА ТАБЛА

Градоначелница обишла радове на реконструкцији градских улица

ОГЛАСНА ТАБЛА