Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

Magla ujutru, u toku dana temperature do 24 stepena

U Srbiji u toku jutra vedro i sveže, u dolinama, kotlinama, duž rečnih tokova i na visoravnima sa maglom, uz mestimično smanjenu vidljivost ispod 200 m. Na jugu ponegde i sa slabim prizemnim mrazom. Tokom dana očekuje se sunčano i relativno toplo vreme za ovo doba godine. Duva slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području tokom dana povremeno i jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 7 do 13, maksimalna dnevna od 18 do 24 stepena, dok će u Timočkoj Krajini biti malo hladnije i u uz nešto više oblačnosti.

Nastavlja se povoljan uticaj biometeorološke situacije. Dodatna pažnja se ipak savetuje osobama sa srčanim tegobama i astmatičarima u toku prepodneva. Kod meteoropata su moguće malaksalost i glavobolja.

U Beogradu danas sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Duva umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 11, maksimalna dnevna 22 stepena.

U Srbiji narednih dana jutra će biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama sa maglom, a tokom dana sunčano i dalje relativno toplo. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 20 do 24. U košavskom području duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. U Timočkoj Krajini biće malo hladnije i uz nešto više oblačnosti.

U Beogradu narednih dana i dalje sunčano i relativno toplo za ovo doba godine, ali sa svežim jutrima. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura biće do 23 stepena.

Iznad većeg dela Evrope danas sunčano. Snažna orkanska oluja sa obilnim pljuskovima očekuje se na severu Atlantika. Najhladnije u Rusiji sa temperaturom oko 10 stepeni, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu, sa temperaturom do 28. podeljka.

Izvor:Telegraf.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Konkursi za prijem kandidata u Vojnu akademiju u toku

Oglasna Tabla

Ariljci “pokorili” Kragujevac

Oglasna Tabla

10 dužnosti srpskih đaka iz 1910. godine: Deca su se vaspitavala da, pre svega, budu dobri ljudi

Oglasna Tabla

Danas još toplije, sunčano, do 18 stepeni, a od ponedeljka SNEG

Oglasna Tabla

Pre 30 godina, đačke torbe su bile lakše, ali je znanje bilo veće

Oglasna Tabla

Odmalena sam stoku voleo, hit-video iz Požege: Dragan je lep, mlad i domaćin, ali neoženjen! (VIDEO)

Oglasna Tabla

Plaćaćemo kauciju za jogurt i mleko: Vlada Srbije objavila nacrt izmena i dopuna Zakona o ambalaži i ambalažnom otpadu

Oglasna Tabla

Maminin stopama: Bronza za Kalinu Bogojević

Oglasna Tabla

Voćni sufle od griza i pudinga koji se topi u ustima: Toliko ukusan da će vam svi tražiti još

Oglasna Tabla