-4.6 C
Uzice
фебруар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

Magla ujutru, u toku dana temperature do 24 stepena

U Srbiji u toku jutra vedro i sveže, u dolinama, kotlinama, duž rečnih tokova i na visoravnima sa maglom, uz mestimično smanjenu vidljivost ispod 200 m. Na jugu ponegde i sa slabim prizemnim mrazom. Tokom dana očekuje se sunčano i relativno toplo vreme za ovo doba godine. Duva slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području tokom dana povremeno i jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 7 do 13, maksimalna dnevna od 18 do 24 stepena, dok će u Timočkoj Krajini biti malo hladnije i u uz nešto više oblačnosti.

Nastavlja se povoljan uticaj biometeorološke situacije. Dodatna pažnja se ipak savetuje osobama sa srčanim tegobama i astmatičarima u toku prepodneva. Kod meteoropata su moguće malaksalost i glavobolja.

U Beogradu danas sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Duva umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 11, maksimalna dnevna 22 stepena.

U Srbiji narednih dana jutra će biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama sa maglom, a tokom dana sunčano i dalje relativno toplo. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 20 do 24. U košavskom području duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. U Timočkoj Krajini biće malo hladnije i uz nešto više oblačnosti.

U Beogradu narednih dana i dalje sunčano i relativno toplo za ovo doba godine, ali sa svežim jutrima. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura biće do 23 stepena.

Iznad većeg dela Evrope danas sunčano. Snažna orkanska oluja sa obilnim pljuskovima očekuje se na severu Atlantika. Najhladnije u Rusiji sa temperaturom oko 10 stepeni, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu, sa temperaturom do 28. podeljka.

Izvor:Telegraf.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Izradnja tunela ispod Kadinjače 2020.

Oglasna Tabla

Javna prezentacija projekta pojačanog održavanja puta Požega-Arilje-Ivanjica

Oglasna Tabla

Spasli vuka iz zaleđene reke misleći da je pas

Oglasna Tabla