ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Магла и облаци, на северу увече могућа киша

Облачно и магловито. После подне и увече у Војводини местимично киша, а на југозападу Србије делимично разведравање. Ветар слаб, увече и ноћу на југу Баната умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 4, а највиша од 2 степена на северу до 10 степени на југоистоку Србије.

Током дана облачно и магловито. После подне и увече у Војводини местимично киша, а на југозападу земље делимично разведравање. Ветар слаб, увече и ноћу на југу Баната умерен, источни и југоисточни.

Данас заседа Кризни штаб, на столу предлог пооштравања мера до краја јануара

Најнижа температура од -2 до 4, највиша дневна 2, на северозападу до 10 степени на југоистоку.

Сутра претежно облачно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб, углавном западни и југозападни. Најнижа температура од 0 до 4 , највиша од 4 на северу до 10 степени на југоистоку.

Слично време до краја године 

У четвртак ће преовлађивати облачно, местимично са маглом, и у већини места суво. После подне у Војводини понегде слаба киша, а у брдско-планинским пределима разведравање. Ветар слаб и умерен, југозападни и западни. Најнижа температура од 0 до 4 , највиша од 5 до 10 степени.

Последњег дана 2021. године преовлађиваће облачно, топлије и углавном суво, само ујутро и пре подне понегде са слабом кишом. Ветар слаб и умерен, југозападни и западни. Најнижа температура од 1 до 5 , највиша од 7 до 12 степени.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“

Данас су Летње задушнице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 22. јун

Нове цене горива

Данас исплата редовне и привремене новчане накнаде за мај

Отворена летња туристичка сезона на Торнику