22.8 C
Uzice
јул 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

LUKA KOTORČEVIĆ, NOVI TALENAT UŽIČKOG AUTOMOBILIZMA

Kod gradonačelnika Užica Tihomira Petkovića, danas je priređen prijem za užičkog mladog automobilskog šampiona Luku Kotorčevića.

Luka Kotorčević auto trke vozi već više od tri godine a najveći uspeh je postigao ove godine, osvojivši tri šampionske titule, prva je na reliju u klasi N, Nacionalna klasa, a druge dve šampionske titule su na brdskim trkama unutar juniorske i seniorske klase.

Podsetivši se na automobilske asove Miluna i Milovana-Mikicu Vesnića, i Vićentija Savića, gradonačelnik je predstavio dvadestogodišnjeg Luku Kotorčevića kao njihovog budućeg naslednika.
„Ono što jeste za ponos, je da imamo novog sportskog šampiona i na nama je da mu pomognemo kada su u pitanju materijalni uslovi, da i narednih godina osvaja što više titula“ – rekao je Petković i poželeo Kotorčeviću sreću u daljem takmičenju.

Nova nada automobilizma Luka Kotorčević, student je druge godine Matematičkog fakulteta u Beogradu, sa kartingom je počeo da se bavi sa 13 godina, a na auto trke je krenuo sa 16 godina, s obzirom da mu vozačka dozvola nije bila potrebna, pošto se prethodno uspešno bavio kartingom.

Video:TV5

 output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Širenje kanalizacione mreže na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vozač sa užičkim tablicama šokirao sve svojim parkiranjem (FOTO)

Oglasna Tabla

Beograđanin nestao na Drinskoj regati

Oglasna Tabla