ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

“Љубав, наша је планета” у недељу 15. октобра у Народном позоришту

У недељу 15. октобра са почетком у 19 часова у Народном позоришту Ужице биће одржан традиционални Међународни дечији музички фестивал “Љубав, наша је планета”.

 

Међународни дечји музички фестивал “Љубав, наша је планета”, је традиционална манифестација ауторских дечјих песама за узраст до 12 година. Она окупља најквалитетније ауторе и извођаче у области дечјег стваралштва у култури и уметности из земље и иностранства. Кроз сарадњу са Прешколском установом Ужице, основним школама, класичним балетом (балетски студио Мага Магазиновић), КУД Ера, ТО Ужице и Народним позориштем, инволвира децу из Ужица и околине у музичко сценски пројекат. Један од највећих успеха фестивала у протеклом периоду је било и учешће на дечјем Еуросонгу – дечјој Евровизији, у Украјини наше суграђанке Анице Цветковић, која је представљала Србију. Прве кораке на овом фестивалу је направио и Лукијан Ивановић финалиста X фактора, Дејан Петровић, Данијела Веселиновић, као и снимање неколико Цд-а дечјих песама од којих је и један Предшколске установе Ужице.

“Драга децо и драги родитељи, изазова је увек било, за многа времена се говорило да никада нису била тежа, или да никад неће бити као пре, али нека вас и ови дани увере да сте на добром путу, јер уметност и песма је увек била најсигурније једро у свим неочекиваним ветровима и олујама и зато, добродошли на фестивал “Љубав, наша је планета” , поручују из Удружења “Лира”, организатора фестивала.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА