ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

„Лидл“ отворио своју прву продавницу на Златибору

Лидл је отворио своју прву продавницу на Златибору и на тај начин омогућио становништву приступ свом одабраном асортиману квалитетних производа и уједно једноставној куповини по одличним ценама.

Овим отварањем Лидл је пету годину у Србији завршио на бројци од 70 отворених продавница. Најновија продавница поставља стандарде у понуди квалитетних производа и подршци заједници.

Компанија Lidl Srbija, као део немачке Шварц групе представља једног од водећих прехрамбених трговинских ланаца у Немачкој и Европи. Послује у 32 земље широм света, са око 12.200 продавница, као и више од 220 логистичких центара и складишта у 31 земљи света. Лидл у Србији послује од октобра 2018. године и има 70 продавница у 40 градова широм земље. Ова компанија данас је отворила своју прву продавницу на Златибору и на тај начин омогућила локалном становништву и туристима приступ свом одабраном асортиману квалитетних производа и уједно једноставној куповини по одличним ценама.

Отварањем продавнице на Златибору, Лидл тим ће се проширити за око 30 нових колега, који ће као и сви запослени у Лидлу, имати петодневну радну недељу, али и посебне бенефите попут приватног здравственог осигурања под једнаким условима за све. Поводом отварања врпцу су пресекли представници компаније Лидл и председник општине Чајетина, Milan Stamatović
Отварањем овог објекта, у улици Миладина Пећинара 2А, Лидл је пету годину у Србији завршио на бројци од 70 отворених продавница.Такође, у исто време, Лидл Србија је отворио и своју прву продавницу у Краљеву. Најновије продавнице постављају стандарде у понуди квалитетних производа и подршци заједници. Објекат је смештен поред магистралног пута што га чини успутном станицом и туристима који су у пролазу, а могућност пуњења електричних возила, још један је допринос одрживој мобилности и очувању природне средине на Златибору. Радно време Лидл продавнице на Златибору је од 8-22 часа.

Огласна табла
Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Грејна сезона званично се завршава данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 83. годишњица од херојске одбране Ужица у априлском рату 1941. године

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужичанка Лидија Трмчић шампиоинка државе у каратеу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дан канадског филма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ер Србија од данас успоставља директну авио-линију од Београда до Мостара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изградња јаче везе међу школама из Ужица и Љутомера

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење за јавност Удружења уметника у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пријава за пријемни испит за специјализована одељења гимназија и уметничке школе почиње данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Атлетичари „Младости“ из Ужица успешни на Међународном атлетском митингу „Трофеј Бијељине 2024“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА