OГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Летња туристичка понуда Златибора представљена у градовима Црне Горе

Активна промотивна кампања Туристичке организације Златибор наставља се и ван граница Србије. Током 8. и 9. јула туристичка понуда Златибора представљена је у неколико градова Црне Горе, чиме је уједно најављена летња туристичка сезона и програм златиборског Културног лета. Промоције у три црногорска града организоване су у сарадњи са Туристичком организацијом регије Западна Србија, а поред Златибора своју понуду представило је још 5 туристичких организација овог дела Србије: Гуча, Пожега, Бајина Башта, Пријепоље и Ужице.

Имајући у виду да су туристи из Црне Горе традиционално једни од најбројнијих на Златибору и да је „златна“ планина омиљена дестинација за одмор гостију из Црне Горе, конференција која је у петак, 08. јула организована у ПР центру у Подгорици била је идеална прилика да се представе бројни новитети у тристичкој понуди Златибора.

Овог лета туристи могу уживати у многобројним видовима активног одмора које Златибор као дестинација нуди, где је и незаобилазна шетња обновљеним Краљевом тргом, поред преуређеног и улепшаног златиборског језера у центру, које је добило нову мултимедијалну фонтану на светском нивоу. Незаобилазна атракција је и “Голд гондола“ која пружа незаборавно искуство током вожње изнад живописних златиборских предела. Осим тога, посетиоце очекује и богат програм „Златиборског културног лета“ који окупља бројне музичаре и уметнике, као и бројне друге традиционалне манифестације, фестивале, турнире.

Презентација туристичке понуде Златибора настављена је промоцијом која је одржана 9.јула на Старом граду, у Будви, а потом у вечерњим сатима и у Игалу на шеталишту.

Промоције које су одржане у Будви и Игалу биле су веома запажене и добро посећене. За туристичку понуду Златибора били су заинтересовани како мештани ових приморских градова, тако и бројни туристи који на црногорском приморју проводе свој одмор. Највише интересовања посетиоци су показали за златиборску Голд гондолу, као и за програм овогодишњег Културног лета. Промоције на трговима у Будви и Херцег Новом употпуњене су наступом трубачког оркестра који је пренео аутентичне звуке Западне Србије на црногорско приморје.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Кромпир у Србији у јуну скупљи 152,6 одсто него пре годину дана, риба 74,4 одсто

Oglasna Tabla

Бензин у Србији појефтинио четири, а дизел два динара

Oglasna Tabla

Према најави РХМЗ локално се очекујe већа количина падавина!

Oglasna Tabla

Србијашуме тврде да им је нејасно због чега су стоваришта пелета празна

Oglasna Tabla

Како рефинансирати стамбени кредит

Oglasna Tabla

У Ужицу одржана друга јавна расправа о Предлогу Стратегије за младе

Oglasna Tabla

Аутомобил код Пријепоља улетео у двориште породичне куће, повређене две особе

Oglasna Tabla

Лицидерско срце 2022. – „Нек се врти коло, нек се чује дечја граја, нек нас игра увек спаја!“ (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Данас променљиво облачно, до 30 степени

Oglasna Tabla