Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Летња туристичка понуда Златибора представљена у градовима Црне Горе

Активна промотивна кампања Туристичке организације Златибор наставља се и ван граница Србије. Током 8. и 9. јула туристичка понуда Златибора представљена је у неколико градова Црне Горе, чиме је уједно најављена летња туристичка сезона и програм златиборског Културног лета. Промоције у три црногорска града организоване су у сарадњи са Туристичком организацијом регије Западна Србија, а поред Златибора своју понуду представило је још 5 туристичких организација овог дела Србије: Гуча, Пожега, Бајина Башта, Пријепоље и Ужице.

Имајући у виду да су туристи из Црне Горе традиционално једни од најбројнијих на Златибору и да је „златна“ планина омиљена дестинација за одмор гостију из Црне Горе, конференција која је у петак, 08. јула организована у ПР центру у Подгорици била је идеална прилика да се представе бројни новитети у тристичкој понуди Златибора.

Овог лета туристи могу уживати у многобројним видовима активног одмора које Златибор као дестинација нуди, где је и незаобилазна шетња обновљеним Краљевом тргом, поред преуређеног и улепшаног златиборског језера у центру, које је добило нову мултимедијалну фонтану на светском нивоу. Незаобилазна атракција је и “Голд гондола“ која пружа незаборавно искуство током вожње изнад живописних златиборских предела. Осим тога, посетиоце очекује и богат програм „Златиборског културног лета“ који окупља бројне музичаре и уметнике, као и бројне друге традиционалне манифестације, фестивале, турнире.

Презентација туристичке понуде Златибора настављена је промоцијом која је одржана 9.јула на Старом граду, у Будви, а потом у вечерњим сатима и у Игалу на шеталишту.

Промоције које су одржане у Будви и Игалу биле су веома запажене и добро посећене. За туристичку понуду Златибора били су заинтересовани како мештани ових приморских градова, тако и бројни туристи који на црногорском приморју проводе свој одмор. Највише интересовања посетиоци су показали за златиборску Голд гондолу, као и за програм овогодишњег Културног лета. Промоције на трговима у Будви и Херцег Новом употпуњене су наступом трубачког оркестра који је пренео аутентичне звуке Западне Србије на црногорско приморје.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Програм ПРО представљен у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Први пут у Ужицу Фестивал хорскe музике

ОГЛАСНА ТАБЛА

Посни колач на води

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сурвајзвери – полигонско такмичење за основце

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се славе Младенци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Две медаље за атлетичаре Ужица на кросу Централне Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Променљиво време – облачно и топло до 19 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Милош поштењачина! Пронашао новчаник са преко 200.000 динара, документима, картицама и вратио власнику!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележен јубилеј Педагошког факултета Ужице, 30 година успешног постојања и рада

ОГЛАСНА ТАБЛА